Xiaomi Roidmi
Xiaomi Roidmi
Napadła mnie myśl coby przygarnąć Xiaomi Roidmi, wersję nie będącą zestawem głośnomówiącym. Jako ładowarka pewnie jest OK ale ciekawi mnie jak wygląda jakość transmitowanego dźwięku. Ktoś posiada i mógłby się opinią podzielić?
Generalnie nie przekonują mnie transmitery z racji lichego na ogół dźwięku, Czy Roidmi czymś się pod tym względem różni?
Generalnie nie przekonują mnie transmitery z racji lichego na ogół dźwięku, Czy Roidmi czymś się pod tym względem różni?
Całkiem fajne opinie zbiera to urządzonko. Chyba się skuszę na kupno bo potrzebowałbym jakieś ładowarki do telefonu no i miałbym przy okazji jak puszczać muzykę bez zgrywania po 12 utworów na CD.
Ponoć gorzej jest z mikrofonem, orientuje się ktoś czy możliwe jest wykorzystanie mikrofonu z telefonu bez udziału tego w Roidmi?
Ponoć gorzej jest z mikrofonem, orientuje się ktoś czy możliwe jest wykorzystanie mikrofonu z telefonu bez udziału tego w Roidmi?
Witam, dołączę się do tematu. Dziś otrzymałem zakupiony na Gearbest w promocji 11.11 Xiaomi Roidmi w pierwszej wersji bez mikrofonu. Ciekawość nakazała dostać się do wnętrza, więc dla potomnych zostawiam kilka zdjęć. Dostęp do wnętrza urządzenia możliwy jest po pociągnięciu do siebie zaślepki portów USB.