Noooo możesz pomóc w Arecibo szukać obcych.GrzechVip pisze: powoli kończą mi się pomysły co sobie na zapas policzyć i zasymulować.
Podziel się swoim smutkiem 2
Zaryzykowałem i wysłałem za pobraniem paczkę, przedmiot miałem wystawiony na OLX i na prośbę kupującego wyslałem paczkę za pobraniem, już 2 tygodnie leży na poczcie, na dodatek jest to najdroższa opcja poczty PL
Eh zawiodłem się na uczciwości ludzkiej, juz nigdy nic nie wyślę za pobraniem.
Eh zawiodłem się na uczciwości ludzkiej, juz nigdy nic nie wyślę za pobraniem.
Główny spammer tego Forum
Muszę się pożalić trochę, bo zakupiłem ostatnio w różnych źródłach kilka ładowarek do li-ionów na 1 lub 2 ogniwa, z zasilaniem sieciowym. Mowa o tych tańszych, kiedyś pewnych, do kupienia za ok 3,5-5,5$. Recenzje wszędzie ok, że dobre i w ogóle cacy a niestety wszystkie, które mam, przeładowują ogniwa. O ile jeszcze rok temu były modele na TL431 i szło skorygować napięcie o tyle obecnie są jakieś specjalizowane chińskie scalaki do których nawet nie ma not katalogowych ale budowa ładowarek pokazuje, że i tak nic nie można zrobić w tym kierunku. Ciekaw jestem ilu użytkowników nie jest nawet świadomych, że katuje swoje ogniwa a nawet naraża swoje zdrowie. W obecnych czasach chyba warto kupić wszystko, co zaczyna się od Nitecore i2 w górę, oczywiście pomijając Lii-100, która fabrycznie też jest niebezpieczna.