latarka z wąskim słupem światła, taktyczna
- smokuxx1987
Diody przestarzałe o niskiej sprawności i do tego chłodzenie do poprawy.joww pisze:wytypowałem coś takiego UltraFire UF009 2 diody CREE XR-E i R5
(Latarka świeci w 3 trybach. Pełna moc jako dalekosiężna, następnie 50% tej mocy, a w trzecim trybie doświetlane jest bliskie otoczenie i UF009 przełącza diodę na R5)
W sumie to co szukam, tylko cena...
Latarka w wersji fabrycznej nie nadaję się do dłuższego używania.
Nie znalazłem w lepszej cenie niż 54$.
Sam rozważałem jej zakup ale jednak cena nie odzwierciedla jakości i to dopiero początek kosztów.
Ten spik to dobra pozycja do twoich wymagań, następne sensowne latarki masz w cenie 30$ ale jak ma być zero spilla to konstrukcja typu ZOOM, czyli o wiele większa i cięższa, więc nie za bardzo nadaje się do wiatrówki.
Ostatnio zmieniony niedziela 10 kwie 2016, 07:50 przez smokuxx1987, łącznie zmieniany 1 raz.
Zastanów się jeszcze nad C10 od Dariusz70 (trzeba podpytać czy aktualne - http://www.swiatelka.pl/viewtopic.php?t=16361).
Na beżowym była wspominana i na wiatrówkach sprawuje się dobrze (mam klona c10 i mi wystarcza w zakresie hft).
Jak nie będziesz miał spill'a to naszukasz się figurek, że hej
Na beżowym była wspominana i na wiatrówkach sprawuje się dobrze (mam klona c10 i mi wystarcza w zakresie hft).
Jak nie będziesz miał spill'a to naszukasz się figurek, że hej
Ostatnio zmieniony poniedziałek 11 kwie 2016, 10:26 przez septius, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam
Jacek
Jacek
- przemek1602
A C10 ma głębszy ref, czyli trochę lepiej skupia
Z tego co się orientuję to Dariusz robił tą latarkę właśnie z myślą o strzelectwie pneumatycznym (proszę mnie skorygować jeżeli się mylę).
Chłopaki często bardziej dbają o swoją wygłaskaną wiatrówkę niż o żonę/kochankę, tak więc nie do pomyślenia jest nią rzucać. A co za tym idzie przymocowana do niej latarka obdarzona jest podobną troską
Z tego co się orientuję to Dariusz robił tą latarkę właśnie z myślą o strzelectwie pneumatycznym (proszę mnie skorygować jeżeli się mylę).
Chłopaki często bardziej dbają o swoją wygłaskaną wiatrówkę niż o żonę/kochankę, tak więc nie do pomyślenia jest nią rzucać. A co za tym idzie przymocowana do niej latarka obdarzona jest podobną troską
Pozdrawiam
Jacek
Jacek
- przemek1602