Klips deep-carry do L2P
Klips deep-carry do L2P
Od zawsze szukałem klipsa deep-carry do L2P. No od zawsze. I zawsze nie było, bo oryginalnie można albo kupić oczko na linkę, albo klips anty-deep-carry (customowych też nikt nie poczynił). No więc miałem ten klips anty-deep-carry, nawet mu uciąłem zintegrowane oczko na linkę (bo mnie bodło w nogę), było ciut lepiej, ale to ciągle nie było to. Kiedy zobaczyłem klipsy do Convoya S2 (i pochodnych) stwierdziłem że zaryzykuję - tam tuba jest może 1-1.5mm szersza - powinno być ok. I jest! Klips siedzi super-pewnie, nie rusza się w ogóle, jest sprężysty, pasuje kolorem (oryginalny głupio się odznaczał, bo przecież jest srebrny), jest o wiele niższy i sądzę że pasuje doskonale. A więc warto było szukać!
Foty dla zobrazowania sytuacji (nie mam zdjęć z oryginalnym, bo już mi się tego czarnego nie chce ściągać, ale każdy chyba wie jak wygląda L2P z oryginalnym klipsem).
Porównanie klipsów (oryginalny przycięty, bez kółeczka):
Widać różnicę głębokość klipsa, szczególnie że oryginalny mocuje się niżej:
I tu już L2P z klipsem:
Takowoż:
Polecam
Ps. Zdjęcia kilka miesięcy poleżą, ale imageshack mnie zmartwił, teraz trzeba płacić i nie mam ich gdzie docelowo zawiesić.
Foty dla zobrazowania sytuacji (nie mam zdjęć z oryginalnym, bo już mi się tego czarnego nie chce ściągać, ale każdy chyba wie jak wygląda L2P z oryginalnym klipsem).
Porównanie klipsów (oryginalny przycięty, bez kółeczka):
Widać różnicę głębokość klipsa, szczególnie że oryginalny mocuje się niżej:
I tu już L2P z klipsem:
Takowoż:
Polecam
Ps. Zdjęcia kilka miesięcy poleżą, ale imageshack mnie zmartwił, teraz trzeba płacić i nie mam ich gdzie docelowo zawiesić.
W linku fotki: https://drive.google.com/folderview?id= ... sp=sharing
Klips w convoyu założony od strony dupki, a w UF od głowicy.
Przepraszam, miał być wczoraj ale nie dałem rady.
Pozdrawiam
Klips w convoyu założony od strony dupki, a w UF od głowicy.
Przepraszam, miał być wczoraj ale nie dałem rady.
Pozdrawiam