skilhunt h02
- extreme_ilumin
skilhunt h02
Witam, Panowie czy macie jakieś namiary na czołówkę skilhunt h02 o barwie naturalnej ?
Potrzebuje pilnie kupić "na wczoraj" czołówkę skilhunt h02 oczywiście tylko nową sztukę i żeby była w kraju.
Znalazłem gościa na olx i miał za 160 zł tylko ze juz nie aktualne i kolejne jego dwa zamówienia z zagranicy były już sprzedane.
Jak ktoś coś z kraju i w cenie ~170 zł to dajcie znać
Potrzebuje pilnie kupić "na wczoraj" czołówkę skilhunt h02 oczywiście tylko nową sztukę i żeby była w kraju.
Znalazłem gościa na olx i miał za 160 zł tylko ze juz nie aktualne i kolejne jego dwa zamówienia z zagranicy były już sprzedane.
Jak ktoś coś z kraju i w cenie ~170 zł to dajcie znać
Solarforce L2P extended v2.0
Skilhunt H02
Skilhunt H02
- extreme_ilumin
Skill już w domu. Temat do zamknięcia.
Ostatnio zmieniony wtorek 08 mar 2016, 16:52 przez extreme_ilumin, łącznie zmieniany 1 raz.
Solarforce L2P extended v2.0
Skilhunt H02
Skilhunt H02
-
-
Dobrze świecą te latarki? Potrzebowałbym czołówkę do biegania i jeżdżenia rowerem po ciemku w lesie.
Widziałem na ali je za 38$
Widziałem na ali je za 38$
Ostatnio zmieniony wtorek 15 mar 2016, 16:06 przez hunting dog, łącznie zmieniany 1 raz.
- extreme_ilumin
-
Dzięki za rady, przyjże się . Ja biegam dosyć szybko i po tzw. wertepach więc waga ma znaczenie.
Na rower potrzebuje też z dobrym światłem, żeby móc zobaczyć dosyć szybko ew. przeszkody i dziury na drodze.
Wiem że brzmi to trochę ekstremalnie, ale po prostu przez prawie pól roku jak wracam po pracy jest ciemno.
A miałem już 3 inne czołówki i najczęściej światło za słabe, albo były za ciężkie, albo spadały...
Ogólnie lipa. Dlatego szukam czegoś co będzie świeciło, a ja nie będę musiał myśleć podczas treningu o latarce
Na rower potrzebuje też z dobrym światłem, żeby móc zobaczyć dosyć szybko ew. przeszkody i dziury na drodze.
Wiem że brzmi to trochę ekstremalnie, ale po prostu przez prawie pól roku jak wracam po pracy jest ciemno.
A miałem już 3 inne czołówki i najczęściej światło za słabe, albo były za ciężkie, albo spadały...
Ogólnie lipa. Dlatego szukam czegoś co będzie świeciło, a ja nie będę musiał myśleć podczas treningu o latarce
Ostatnio zmieniony środa 16 mar 2016, 16:14 przez hunting dog, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Dla mnie rozkład światła i maksymalna moc w HC30 są idealne to szybkiej jazdy nocą przez las. Nie ma ta latarka jednak stabilizacji więc ilość lumenów będzie się zmniejszać.hunting dog pisze:Dzięki za rady, przyjże się . Ja biegam dosyć szybko i po tzw. wertepach więc waga ma znaczenie.
Do biegania po osiedlowych uliczka wystarcza mi tryb 70 lumenów.