JD.com - informacje o zakupach, promocjach itp

gdzie i jak kupować oraz nasze o tym opinie
wujek_red

Post autor: wujek_red »

hehe identyczna. Chińczycy kopiują już sami siebie. Ale to dobrze, dobre rzeczy kopiować to nie wstyd ;) Swoją droga to już się w rodzinie patrzą na mnie jak na wariata jak widzą kolejną latarkę.
Awatar użytkownika
maba

Post autor: maba »

Ale to raczej nie podróbka - pewnie jedna firma robi, a reszta odkupuje od nich i sygnuje swoją marką, czyli taki standard co chwile spotykany, czy to w latarkach, czy akumulatorkach.
Awatar użytkownika
cpt.Nemo

Post autor: cpt.Nemo »

https://track24.ru/?code=02608507174

Ciekawa "maszynka" do śledzenia nawet tych trudnośledzonych przesyłek z samymi numerami. Nawet jeśli działa tylko na terenie Chin to przynajmniej wiadomo kiedy paczka wyjechała za granicę :)
PS
Oczywiście link do wersji rosyjskojęzycznej :)
Pozdrawiam, Leszek
Awatar użytkownika
piciex

Post autor: piciex »

Do mnie, a właściwie do żonki też dzisiaj dotarła paczka z JD. Poduszki świąteczne zamówione pod koniec października. :-|
Mówiłem jej, że dotrą. :mrgreen:
wujek_red

Post autor: wujek_red »

maba pisze:Ale to raczej nie podróbka - pewnie jedna firma robi, a reszta odkupuje od nich i sygnuje swoją marką, czyli taki standard co chwile spotykany, czy to w latarkach, czy akumulatorkach.
Jakość bardzo dobra. Może być, że ten model jedni produkują a później sprzedają. W tych klonach ala s2 to loteria była z pigułami i podrabianymi diodami. Więc jakość tej latarenki mnie bardzo pozytywnie zaskoczyła.
Awatar użytkownika
Manekinen
Kontakt:

Post autor: Manekinen »

No i zakończyłem dzisiaj testy tego ustrojstwa do lokalizowania kluczy / portfela / czegokolwiek z JD http://www.swiatelka.pl/viewtopic.php?p=214308#214308

Jakimś sposobem obudowa częściowo otworzyła mi się w kieszeni, i przy wyciąganiu kluczy wszystko z gracją wpadło do kałuży :mrgreen:

Kompletnie nic to nie warte i nie sprawdza się w praktyce.
Awatar użytkownika
zedart

Post autor: zedart »

Moje zamówienie z 20 listopada w grudniu walało się gdzieś w Moskwie. Po wczorajszym ponagleniu otrzymałem wiadomość, że paczka nie została doręczona i nie może być wysłana ponownie i w związku z tym, zrefundują mi gdy wróci ona do magazynu. Ponieważ nie mam zamiaru czekać kolejnych tygodni na pieniądze, założyłem spór w PP. Mam nadzieję, że to przyspieszy zwrot kasy. Z mojej strony nigdy więcej zakupów na tej stronie. Szkoda zdrowia.
zed-art.co.uk
ODPOWIEDZ