Skilhunt H02 mini mod
michal1, XP-L w tej lampce nie da mocniejszego skupienia, tu jest optyka TIR i jeszcze z plastrem miodu, będzie świecić praktycznie identycznie jak z XM-L2.
pietros, możesz brać tą XP-L 4000K jest bardzo przyjemne i na pewno uda Ci się to spasować z optyką bo sam tak robiłem.
pietros, możesz brać tą XP-L 4000K jest bardzo przyjemne i na pewno uda Ci się to spasować z optyką bo sam tak robiłem.
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
- nie_po_oczach
- nie_po_oczach
- nie_po_oczach
Czy próbował ktoś do wersji z kolimatorem założyć inny kolimator lub reflektor np z Convoy S2+ ?
Moje sterowniki:
AHE+ v1
KHE
v201 / v211
AHE+ v1
KHE
v201 / v211
- nie_po_oczach
- nie_po_oczach
A to bardzo dziękujępietros pisze:[url=http://www.swiatelka.pl/upload_img/miniaturki/IMG_566f113cbc18f5418.jpg]Obrazek[/url]nie_po_oczach pisze:cena w tym momencie to ok 50$ za H02R
Przecież H02R macie na Banggood z kodem SKH02R za 39,99$.
mała poprawka na obecną chwilę 36$piciex pisze:Przecież H02R macie na Banggood z kodem SKH02R za 39,99$.
Posiadam od prawie roku H02R, nie jest jakoś nadmiernie eksploatowana a jednak miesiąc temu pojawił się pewien problem.
Z góry przepraszam za brak fachowego słownictwa jestem laikiem. Czołówka nie pozwala włączyć innych trybów niż 1 i 2 (5 i 280(?) lumenów) dodatkowo mrugając okresowo (2-3min) o słabym stanie akumulatora i przełączając automatycznie na tryb 2 (swoja drogą bez sensu )
Wydaje mi się że jakiś układ w H02R nie rozpoznaje prawidłowo napięcia jakie jest dostarczane przez 18650 i traktuje aku jako rozładowany.
Kilka 18650 mam od woytazo i nie ma z nimi problemu - ładuję tylko przez Nitecore D2 działają bezproblemowo w Convoy S2+ i jako powerbank.
Co można zaradzić na takie zachowanie H02R ?
Z góry przepraszam za brak fachowego słownictwa jestem laikiem. Czołówka nie pozwala włączyć innych trybów niż 1 i 2 (5 i 280(?) lumenów) dodatkowo mrugając okresowo (2-3min) o słabym stanie akumulatora i przełączając automatycznie na tryb 2 (swoja drogą bez sensu )
Wydaje mi się że jakiś układ w H02R nie rozpoznaje prawidłowo napięcia jakie jest dostarczane przez 18650 i traktuje aku jako rozładowany.
Kilka 18650 mam od woytazo i nie ma z nimi problemu - ładuję tylko przez Nitecore D2 działają bezproblemowo w Convoy S2+ i jako powerbank.
Witam
A ten kolimator jakie ma wymiary dokladne ?
Znalazlem takie cos wejdzie?
http://allegro.pl/kolimator-soczewka-di ... 00041.html
Mam wersje z refem ale chcialbym spróbować z kolimaotrem.
A ten kolimator jakie ma wymiary dokladne ?
Znalazlem takie cos wejdzie?
http://allegro.pl/kolimator-soczewka-di ... 00041.html
Mam wersje z refem ale chcialbym spróbować z kolimaotrem.
Sprawdź połączenia, dokręć wszystko, a najlepiej postaraj się podłączyć ogniwo bezpośrednio do głowicy. Gdzieś jest spadek napięcia, przynajmniej tak to wygląda.jablo pisze:Posiadam od prawie roku H02R, nie jest jakoś nadmiernie eksploatowana a jednak miesiąc temu pojawił się pewien problem.
Na marginesie w mojej latarce całkowicie padł sterownik, zmuszony byłem zastąpić go driverem od grega sterowanym microswitchem.