Co sobie ostatnio kupiliście?
W piątek przyszła paczka z Nitecore HC30. Lampka ładna, tania ale mi nie podpasowała. Zimne światło bym jeszcze przebolał, ale jest za mocno skupione jak dla mnie. Latarka idzie do ludzi.
ArmyTek Predator XP-G2, ArmyTek Wizard Pro Warm, ZebraLight SC600w II L2, Ultrafire C2 mod XM-L, iTP A3 Upgraded, FandyFire X2,
Narty 2x , sezon czas rozpoczac
Ostatnio zmieniony poniedziałek 02 lis 2015, 21:30 przez Jacekkg, łącznie zmieniany 1 raz.
do wszystkich ....
już się nie robi akumulatorów, które mają działać 6-8 lat.
Główne założenie, to mają przetrwać okres gwarancji czyli 2 lata.
Prawie żadna reklamacja nie kończy się pozytywnym rozstrzygnięciem dla klienta.
Reklamowałem dwa akumulatory. Żadna reklamacja nie uznana. Nie stwierdzono wad fabrycznych.
Akumulator nie ma deklarowanej pojemności ani prądu rozruchowego, ale nie stwierdzono wady fabrycznej. Złe użytkowanie, niezgodne z instrukcją.
Chyba trzeba pozwać producenta samochodu za nieprzystosowanie auta do akumulatora.
Ale wtedy trzeba być prawnikiem a nie użytkownikiem zestawu akumulator+samochód czyli kierowcą.
już się nie robi akumulatorów, które mają działać 6-8 lat.
Główne założenie, to mają przetrwać okres gwarancji czyli 2 lata.
Prawie żadna reklamacja nie kończy się pozytywnym rozstrzygnięciem dla klienta.
Reklamowałem dwa akumulatory. Żadna reklamacja nie uznana. Nie stwierdzono wad fabrycznych.
Akumulator nie ma deklarowanej pojemności ani prądu rozruchowego, ale nie stwierdzono wady fabrycznej. Złe użytkowanie, niezgodne z instrukcją.
Chyba trzeba pozwać producenta samochodu za nieprzystosowanie auta do akumulatora.
Ale wtedy trzeba być prawnikiem a nie użytkownikiem zestawu akumulator+samochód czyli kierowcą.
Od 12 lat za mną chodziło i wczoraj po 7 tyg oczekiwania na przesyłkę z Czech i telefon ze sklepu wreszcie jest.
Ostatnio zmieniony wtorek 17 lis 2015, 09:26 przez Pykacz ., łącznie zmieniany 1 raz.