Mam problem z przesyłką zamówioną komuś.
Jakby zaginęła przed wysłaniem ?
The item (RC299283331HK) is being processed for departure from Hong Kong as of 4-Aug-2015.
I jeszcze nie mogę tiketu kliknąć tylko sie robi jaśniejszy niebieski WTF??
1
2
3
.
Edit. Udało sie pchnąć wiadomość do nich.
Ostatnio zmieniony środa 19 sie 2015, 13:31 przez marcus, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam. Jeśli ktoś planuje w niedalekiej przyszłości robić zakupy w FastTech, proszę się do mnie odezwać. Potrzebuję pewnego przedmiotu z tego sklepu, jeśli ktoś pomoże mi zdobyć, dobrze zapłacę.
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
Są oryginalne, mcpcb jest wystarczające do znamionowych prądów.
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
Miał ktoś z was kłopoty z zamówieniem noży z fasttech?
Nie mogę wybrać żadnej innej opcji wysyłki niż EMS. Za EMS liczą 20$ za przesyłkę
Ktoś wie dlaczego tak się dzieje?
To ładnie. Jakiś czas temu szukałem sklepu z nożami który dorównywałby poziomem cenowym Gearbest, Fasttech. Niestety słabo szukam i nie znalazłem takiego.
Zraziłem się trochę do Gearbest(mam spór założony więc wole nic na razie nie zamawiać bo specjalnie coś odwiną ), a teraz jeszcze Fasttech nie chce sprzedać z darmowa wysyłką.
Status Date Status Description
03-11-2015 Product Delivered (Country code: PL)
31-10-2015 Arrival at Processing Center (Country code: PL)
30-10-2015 Arrival at Destination Post (Country: PL)
29-10-2015 Despatched to overseas (Country code: PL)
27-10-2015 Received from Customer
Przybył kolejny zadowolony posiadacz Covoy S2+ na 2,8A
+ładowarka, szybka AR, kolimator takie tam
Ja kupiłem latareczkę która była in stock po 8 dniach oczekiwania napisałem do nich co z moim zamówieniem, napisali że nie mają jej w magazynie i na chwilę obecną nie mają źródła skąd mogą je zamówić, na pytanie dlaczego jest cały czas in stock nie odpowiadają.