GearBest - opinie
W nocy złożyłem zamówienie: ładowarka Liitokala Li-500 i latarkę Convoy S2+ (czerwoną).
Ciekawe, czy czerwony Convoy S2+ będzie oryginałem czy podróbką. Ktoś pisał w tym wątku, że otrzymał podróbkę Convoy S2+
Na wszelki wypadek po przeczytaniu waszych postów wziąłem dodatkowo przesyłkę rejestrowaną.
Ciekawe, czy czerwony Convoy S2+ będzie oryginałem czy podróbką. Ktoś pisał w tym wątku, że otrzymał podróbkę Convoy S2+
Na wszelki wypadek po przeczytaniu waszych postów wziąłem dodatkowo przesyłkę rejestrowaną.
Mactronic Black Eye @Noctigon XP16 V2 XP-L V6 3C LED /Nanjg 105c 2,1A
BLF Special Edition X6 CREE XM-L2 U2-3C 1A/3C
BLF A6 CREE XPL 1600LM 7/4modes EDC
BLF Special Edition X6 CREE XM-L2 U2-3C 1A/3C
BLF A6 CREE XPL 1600LM 7/4modes EDC
To nie wygląda to zachęcająco co piszecie o GearBest. Banggood doszło ostatnio do takiej wprawy w wysyłkach, że wogóle przestałem dopłacać za tracking. Wszystkie nierejestrowane paczki od nich dochodzą w 7-14 dni. Także albo ja mam takie szczęście do Banggood, albo wychodzi na to, że da się to robić znacznie lepiej i sprawniej niż robi to GearBest.
-
Ja na swoją paczkę z nożem czekam od 11.08 i po otworzeniu sporu na paypalu odpisali mi :Your order has been shipped out on Date 2015-08-12,therefore your delivery deadline will expire on Date 2015-10-12.
The order would delivery to you any time during these days, if you haven't received the package till that time, we will certainly resend or refund to you based on our company policy.
We also strongly recommend going to your local post office in case they received it." Także już biegnę sprawdzić czy na mojej poczcie nie nawalili A tak na serio to poczekam już do tego 12.10 i spór zmieniam w roszczenie i niech paypal załatwia
The order would delivery to you any time during these days, if you haven't received the package till that time, we will certainly resend or refund to you based on our company policy.
We also strongly recommend going to your local post office in case they received it." Także już biegnę sprawdzić czy na mojej poczcie nie nawalili A tak na serio to poczekam już do tego 12.10 i spór zmieniam w roszczenie i niech paypal załatwia