5mm LED zakupy grupowe-szukamy!!!
-
Fakt...no, ale nie ma innego sposobu platnosci chyba. Przelew nie wchodzi w gre... Kiedys naciąlem się na przelewie do Niemiec! Mialem przelac 60 dolarów i pracownica banku powiedziala mi, ze najlepiej wlasnie przelewem bo najtaniej...Oczywiscie konsekwencje ponioslem ja, gdyz ten zagraniczny przelew kosztowal mnie 30 dolarow..
Jesli chodzi o te male 5mm diody to recenzje są bdb jak na cene, natomiast z tego co pamietam to te 10 mm juz nie mają takich dobrych recenzji. Duzo tematów jest wlasnie na www.candlepowerforum.com tylko po angielsku oczywiscie.
Nie wiem ile to lumenów. Musisz poczekac na odpowiedź fachowców z tego forum:)
Pozdrawiam
Jesli chodzi o te male 5mm diody to recenzje są bdb jak na cene, natomiast z tego co pamietam to te 10 mm juz nie mają takich dobrych recenzji. Duzo tematów jest wlasnie na www.candlepowerforum.com tylko po angielsku oczywiscie.
Nie wiem ile to lumenów. Musisz poczekac na odpowiedź fachowców z tego forum:)
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony niedziela 19 kwie 2009, 17:56 przez wloczykijCM, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja niestety jestem starej daty i z angielskim mam problemy
Napewno tam opisują te diody ? Pewnie jakieś inne 10mm, te niby mają 1 W.
Na początku chciałem kupić diody 5mm, ale jak zobaczyłem to uhhh.
I też coś dziwnego znalazłem. Kolorowe 10mm prąd przewodzenia mają 300 mA ( czyli 1W !!!) a białe 100 mA. Ale ta strona jakoś dziwnie mi działa i może to tego wina
Napewno tam opisują te diody ? Pewnie jakieś inne 10mm, te niby mają 1 W.
Na początku chciałem kupić diody 5mm, ale jak zobaczyłem to uhhh.
I też coś dziwnego znalazłem. Kolorowe 10mm prąd przewodzenia mają 300 mA ( czyli 1W !!!) a białe 100 mA. Ale ta strona jakoś dziwnie mi działa i może to tego wina
-
Na tej stroni jeden gośc robił recenzje róznych diod jakie mu ludzie przysyłali. Miał on wszelki potrzebny sprzęt do robienia tych testów. Z tych testów dobrze wyszły własnie te 5mm jeledy, nichia i cos tam jeszcze. Te 10mm (tez chyba od jeleda ?)byly przereklamowane i nie mialy takiej wydajnosci jak w opisach.
Dlaczego nie odpowiadają Ci 5mm? Są chyba najwydajniejsze. Posiadam pare diod 5mm z HongKongu które "napedza" 100mA. Są 5 strukturowe chyba. Całkiem jasne, b.duży kąt. Tyle wiem:)
Poczekaj na kogoś bardziej fachowego to myślę, że Ci lepszych duzo porad udzieli.
Pozdrawiam
Dlaczego nie odpowiadają Ci 5mm? Są chyba najwydajniejsze. Posiadam pare diod 5mm z HongKongu które "napedza" 100mA. Są 5 strukturowe chyba. Całkiem jasne, b.duży kąt. Tyle wiem:)
Poczekaj na kogoś bardziej fachowego to myślę, że Ci lepszych duzo porad udzieli.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony niedziela 19 kwie 2009, 17:02 przez wloczykijCM, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Na candlepower.com nie znalazłem ani słowa na temat ledów. Może chodziło o www.candlepowerforums.com?wloczykijCM pisze:Duzo tematów jest wlasnie na www.candlepower.com tylko po angielsku oczywiscie.
-
tak własnie o forum mi chodzilo. Wystarczy wpisac jeled, lov, 5mm i są bardzo dobre porównania porobione. Np. to http://www.candlepowerforums.com/vb/sho ... hp?t=89607
-
Bo mnie zachwyciły te 10 mm
heheheehheehe
1W i nie ma problemu z radiatorem, wszędzie łatwo ją wlutuje
Te 5mm też nie wyglądają źle Ale super tanio nie wychodzą, a czy są aż tak dobre ?
Muszę się przyjrzeć Bardziej myślałem o diodach z kilkoma strukturami
Heh muszę mieć karte kredytową I nie mogę się doczytać ile w paypal policzą mi za dolara
Współpracuje z Moderhome, ale oni odchodzą od handlu samymi diodami
heheheehheehe
1W i nie ma problemu z radiatorem, wszędzie łatwo ją wlutuje
Te 5mm też nie wyglądają źle Ale super tanio nie wychodzą, a czy są aż tak dobre ?
Muszę się przyjrzeć Bardziej myślałem o diodach z kilkoma strukturami
Heh muszę mieć karte kredytową I nie mogę się doczytać ile w paypal policzą mi za dolara
Współpracuje z Moderhome, ale oni odchodzą od handlu samymi diodami
-
Rozumiem ale aż nie chce mi się wierzyc, zeby ich wydajnosc byla taka jak 1 watowej diody mocy...
Oj też nie wiem gdzie w paypalu to jest napisane, ale gdzies musi byc:)
Proponuję żebys się dowiedział w takim razie skąd modernhome brał swoje diody 5mm.
Musieli je kupowac tanio, gdyz te 5mm lov sprzedawali po 80gr...
A cena lov na ebay jest chyba taka sama jak jeled.
Oj też nie wiem gdzie w paypalu to jest napisane, ale gdzies musi byc:)
Proponuję żebys się dowiedział w takim razie skąd modernhome brał swoje diody 5mm.
Musieli je kupowac tanio, gdyz te 5mm lov sprzedawali po 80gr...
A cena lov na ebay jest chyba taka sama jak jeled.