To lepiej już kupić przerośniętą komórkę, zamiast 8" tableto-malucha - będziesz nosił jeden klamot mniej.tty5150 pisze: jak codzienne bieganie to brał bym jednak 8..
Dobry i niekoniecznie drogi tablet
Właściwie tak, jak to wynika z recki. Dodatkowo mam 1 BadPixel ale po kilku minutach samoczynnie znika. 1x się coś zawiesiło i nie umiałem go odpalić ale po ok 10sek trzymaniu przycisku w końcu ruszył. Odpalam go 1x na 1-2 dni po ok 30min dziennie i ogólnie nie narzekam, za tą cenę myślę, że jest dobrym zakupem. Dokupiony mam modem 3G na to wewnętrzne złącze i mogę teraz bez problemu korzystać z neta "gdziekolwiek" więc to dodatkowy plus, że nie mam zajętego portu USB. System wg mnie chodzi płynnie ale całość ogólnie działa wolniej niż laptop z W7, za to samo uruchamianie to moment.Jak sprzęt się spisuje ?
Nie zgadzam się, jeśli na telefonie jest czysty android, chyba ze chodzi o padliny typu Galaxy S 3/4/5. Miałem każdy i każdy jest gown*m, syfiasta nakładka na androida samsunga robi swoje.Veldrinn pisze:To samo stwierdza większość użytkowników urządzeń z Androidem (w tym ja) Niestety, taka przypadłość tego systemu. Nieważne jak mocny telefon z biegiem czasu "zapycha się" i zwalnia.
Teraz mam jaki drugi tel do pracy tanie Lenovo s650 za 150USD z Aliexpress, od roku go użytkuje i cały czas chodzi tak samo szybko jak na tą cenę nic się nie zawiesza. Zainstalowanych aplikacji mam 157 dokładnie, karta SD 32GB
Pisze to zapalony użytkownik androida od 2009r.