To właśnie te, których nikt nie chce kupować.studzin pisze:takie o.
Dobra cena!
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
-
LIdl jest ogolnie mówiąc do du...
Zawsze jak coś mieli niby fajnego w przystępnej cenie to nigdy nie udało mi się kupić czasami nawet wywieszki nie było byłem nawet rano popołudniu i zawsze to samo niema już co to za promocja że mają jedną sztukę albo w niektórych sklepach wcale.
Więc przestałem się interesować tym sklepem oszukańczy sklep.żeby coś kupić u nich to trzeba mieć szczęście jak trafić w totka.A produkty spożywcze mają drogie i mały wybór.
Ale ten parkside to poczciwy za tą cene wiadomo z makitą i dewaltem itd to się równać nie może ale lepszy od einhela a ceny podobne
Zawsze jak coś mieli niby fajnego w przystępnej cenie to nigdy nie udało mi się kupić czasami nawet wywieszki nie było byłem nawet rano popołudniu i zawsze to samo niema już co to za promocja że mają jedną sztukę albo w niektórych sklepach wcale.
Więc przestałem się interesować tym sklepem oszukańczy sklep.żeby coś kupić u nich to trzeba mieć szczęście jak trafić w totka.A produkty spożywcze mają drogie i mały wybór.
Ale ten parkside to poczciwy za tą cene wiadomo z makitą i dewaltem itd to się równać nie może ale lepszy od einhela a ceny podobne
Pracujesz dla konkurencji ? jakiejś Biedronki czy Żabki ?lumi3 pisze:LIdl jest ogolnie mówiąc do du...
przestałem się interesować tym sklepem oszukańczy sklep.żeby coś kupić u nich to trzeba mieć szczęście jak trafić w totka.
A produkty spożywcze mają drogie i mały wybór.
Ja zawsze kupiłem to co chciałem, jak wiem że rzecz deficytowa czyli dobra i w dobrej cenie to przychodzę tuż przed otwarciem sklepu.
Po prostu takie produkty są wykupowane przez handlarzy i za chwile pojawiają się na Allegro lub bazarze w nieco podwyższonej cenie, czasem bardzo bardzo nieco
Pozdrawiam, Leszek
Grzegorz74 pisze:Nitecore T http://www.banggood.com/Nitecore-T-Seri ... 52684.html
Grzesiek a jaka była cena tego breloczka jak zauważyłeś tą promocję ? bo ja wczoraj wieczorem kupiłem za 23,51 (i przecena była 40%) a dziś już jest 29,79 (i przecena 24%) to może wcześniej było jeszcze taniej ?
Ostatnio zmieniony poniedziałek 23 mar 2015, 12:15 przez szakalaka, łącznie zmieniany 1 raz.
Lepsza mała pomoc , niż wielkie współczucie.
Ja sobie normalnie pracuję i tak normalnie przed otwarciem sklepu nie mogę przyjść, a po południu często już niczego nie ma.cpt.Nemo pisze:Pracujesz dla konkurencji ? jakiejś Biedronki czy Żabki ?
Ja zawsze kupiłem to co chciałem, jak wiem że rzecz deficytowa czyli dobra i w dobrej cenie to przychodzę tuż przed otwarciem sklepu.
Po prostu takie produkty są wykupowane przez handlarzy i za chwile pojawiają się na Allegro lub bazarze w nieco podwyższonej cenie, czasem bardzo bardzo nieco
Może spojrzysz na to z tej strony?
Takie gadanie że dwa razy byłem tuż po otwarciu i nic nie było a jak się spytałem czy jest to że nie ma i nie wiadomo czy będzie,więc tak to jestcpt.Nemo pisze:Pracujesz dla konkurencji ? jakiejś Biedronki czy Żabki ?
Np w kauflandzie czy biedronce przeważnie jest w tym dniu i można kupić
co to za promocja że mają jedną sztukę
mam dwa lidle w swoim mieście i to samo nigdy nie ma
Raz chyba udało mi się kupić co chciałem.
A co do jakości to nie są to narzędzia profesjonalne takie dobre marketowe.Do domu wystarczą ale nie są za mocnecpt.Nemo pisze:Ja mam wiele dobrych i nie drogich narzędzi upolowanych właśnie w Lidlu
A zażądałeś od kierownika sklepu zaświadczenia że od otwarcia pierwszego dnia promocji nie ma promowanego towaru ?lumi3 pisze:
Takie gadanie że dwa razy byłem tuż po otwarciu i nic nie było a jak się spytałem czy jest to że nie ma i nie wiadomo czy będzie,więc tak to jest
Ja bym zażądał natychmiast i po porozumieniu z naczelną ich dyrekcją wytoczył Lidlowi sprawę o nieuczciwą reklamę.
No ale w moim Lidlu zawsze jest to co promują, przynajmniej w momencie otwarcia. Jeszcze nigdy się nie naciąłem. Może dla tego że wiedzą iż tu nie ma żartów i przekręt się nie uda ?
"A co do jakości to nie są to narzędzia profesjonalne takie dobre marketowe.Do domu wystarczą ale nie są za mocne"
No szkoda żeby za takie ceny pełną profeskę sprzedawali
Lidl nie jest profesjonalnym sklepem narzędziowym i nie wpadł bym na pomysł szukać tam wyposażenia dla warsztatów Ale do moich majsterkowo/domowych/motocyklowych celów nie mam zastrzeżeń i od lat używam nieco z proponowanych przez nich wyrobów. Oni dostawców też zmieniają i czasem widzę że na tańszych choć gorszych Róznie to bywa.
Pozdrawiam, Leszek
-
Parę razy przymierzałem się do elektronarzędzi w Lidlu, jeszcze mi się nie zdarzyło żebym nie dał rady obejrzeć i pomacać. (kupić nie kupiłem dlatego nt. jakości się nie wypowiem). Skoro w "twoich" lidlach nigdy nie ma promocyjnych towarów to może napisz skargę do centrali, najlepiej maila z kopią do paru różnych gazet. A jak Cię zleją (wątpię) to napisz to rzecznika.
potwierdzam przyzwoita jakość w stosunku do ceny narzędzi w Lidlu. Nie są to profesjonalne narzędzia, ale w odróżnieniu od najtańszych marketowych do się nimi zrobić to, do czego są przeznaczone. A Lidla cenie za to że dają 3 letnia gwarancję i nie ma żadnego problemu z jej wyegzekwowaniem. Podobnie ze zwrotem po kilku dniach.
-