Co sobie ostatnio kupiliście?
+ 3 koła za bilety lotnicze. Taka duża przebitka? A przecież Chińczyk jeszcze musi na tym zarobić.
A do mnie jedzie Nitecore Digicharger D4 Zastąpi I4
A do mnie jedzie Nitecore Digicharger D4 Zastąpi I4
Ostatnio zmieniony czwartek 12 mar 2015, 09:30 przez Jacek318, łącznie zmieniany 1 raz.
To teraz co idzie na sprzedaż kamera i powerbanki?
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
Ja nabyłem + huawei e3131-s2(już kiedyś używałem) a używam do tego AERO2.
Jednak wpadłem na pomysł przeróbki zasilania(był aku po-li 5V 1800mAh - tak twierdził producent ok. ~4h trzymał) zastąpiłem ukochanymi 18650 a "powerbank" powstał z FLAVAMEDu plus pare kabelków/blaszek i plastiku z pistoletem do uszczelnienia
Efekt czasowo na 18650 ~2200mAh jest podobnie ~4h ale szybka podmiana i dalej działa
Kod: Zaznacz cały
http://www.aliexpress.com/item/150-Mbps-New-Portable-USB-Mini-3G-Wifi-Router-Wireless-roteador-Hotspot-With-1800mAh-Power-Bank/2030119205.html
Jednak wpadłem na pomysł przeróbki zasilania(był aku po-li 5V 1800mAh - tak twierdził producent ok. ~4h trzymał) zastąpiłem ukochanymi 18650 a "powerbank" powstał z FLAVAMEDu plus pare kabelków/blaszek i plastiku z pistoletem do uszczelnienia
Efekt czasowo na 18650 ~2200mAh jest podobnie ~4h ale szybka podmiana i dalej działa
- Załączniki
-
- Resize of IMG_0975.JPG (209.26 KiB) Przejrzano 592 razy
Ganzo G718B
@sp5it skoro jeszcze nie wróciłeś to może można liczyć na małą przysługę w postaci zakupu yi na miejscu? najlepiej zieloną i z monopodem 'do samojebek'
Zazdroszczę pracy, ja co najwyżej na targi do Poznania mogę jechać no ale sądząc po twojej aktywności na różnych forach to doświadczenie masz duże jak i wiedzę.
Zazdroszczę pracy, ja co najwyżej na targi do Poznania mogę jechać no ale sądząc po twojej aktywności na różnych forach to doświadczenie masz duże jak i wiedzę.
Cena tutaj to 399Rmb, po kursie wymiany jaki miałem to 223pln. Po kantorowym trochę więcej. Więcej tym razem nie kupię bo za 2.5 godziny piątek a kurier przywiezie w poniedziałek jak juz będę w domu. Do lokalnych sklepów to jeszcze nie dotarło, kupował mi to chińczyk gdzieś online i nie bylo to taobao. Może w kwietniu pojadę na targi do Guangzhou to się zobaczy. Na razie nie mam jeszcze potwierdzenia.
M
M
My flashlight is smaller than yours...
Witam
Przyszła pora na wymianę laptopa, stary, już często nie dawał rady...
Dziś kurier przyniósł pakunek.
Klawiatura rewelacyjna, przypomina stare dobre klikające konstrukcje, a nie te gumiaki...
W sumie to mi nawet nie przeszkadza niemiecka klawiatura, bu już prawie nie patrzę podczas pisania
Aha, żeby nie było, podświetlanie LED
Po lewej stary, po prawej "nowy". ślady paluchów, to już moje...
Teraz przenoszenie danych i do roboty...
Tylko czy pamiętam wszystkie hasła
Pozdrawiam
Przyszła pora na wymianę laptopa, stary, już często nie dawał rady...
Dziś kurier przyniósł pakunek.
Klawiatura rewelacyjna, przypomina stare dobre klikające konstrukcje, a nie te gumiaki...
W sumie to mi nawet nie przeszkadza niemiecka klawiatura, bu już prawie nie patrzę podczas pisania
Aha, żeby nie było, podświetlanie LED
Po lewej stary, po prawej "nowy". ślady paluchów, to już moje...
Teraz przenoszenie danych i do roboty...
Tylko czy pamiętam wszystkie hasła
Pozdrawiam
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.