Koniec żartów ;) Cree XHP70 oraz XHP50
Szkoda, że nie ma XHP w wersji z wszystkimi strukturami połączonymi równolegle, bo wtedy dałoby się 12-16 AMC i po problemie
Sky Ray King (XML T6 3C) DRY (XML T5 4B) Zebralight H600 FW (XML) Yezl S7 SS (XPG S2 2T) Ultrafire C3 SS (XML T6 3C) Klon TK35 (XML U2 1C) Solarforce L2P (XML T5 4B) Ultrafire A3 (XRE Q5), LedLenser P5 (XRE) Jetbeam Raptor RRT-0 (XPG R5)
- smokuxx1987
W momencie włączenia...smokuxx1987 pisze:1 ogniwo 26650 zostanie wyssane w momencie
Nie mogłem się powstrzymać. Szkoda, że takiej wersji nie przewidzieli, to prawda. Ważna jest sprawność, nie zawsze trzeba używać maksymalnej mocy.
Sterownik extended v3.5 HE <klik>
Instrukcje sterowników w PDF <klik>
kontakt: info(at)krypton(dot)pl
(podstawić @ i . w stosowne miejsca)
Instrukcje sterowników w PDF <klik>
kontakt: info(at)krypton(dot)pl
(podstawić @ i . w stosowne miejsca)
Można będzie i tak, ale niekoniecznie. 4-5A czy nawet więcej przy 6V to nic super nowego w latarkach nie jest. Stosowano przecież diody o większych prądach w latarkach. Oczywiście nic nie stoi na przeszkodzie, żeby korzystać z 12V i 4 ogniw 18650, zamiast z 2-3 26650 Choć mi po głowie chodzi 5x26650 w Maglite 6D, ale może uda mi się sobie wybić to z głowymichal1 pisze:Ciekawe czy można skalpować...
Przydałoby się jakieś body na 4 ogniwa szeregowo pod wersję 12V.... Dobrze myślę?
Pozdrawiam.
Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255
Czego sprawność? Sterownika? LEDa? Ja jakoś nie widzę powodu, by miała być inna sprawność, chyba, że w porównaniu do sterownika podnoszącego napięcie...michal1 pisze:Ale sprawność chyba trochę większa.
Mój Mag na razie świetnie działa z MT-G2, ale jak się tylko pojawią przystępne XHP w ciepłej barwie, to na pewno wymienię. No a w głowie kolejne pomysły Już nawet znalazłem, gdzie kupię wałek miedziany 35mmmichal1 pisze:Marmez, od razu przeszedł mi do głowy twój projekt z Magiem
Tekst podpisu:
http://budgetlightforum.com/node/36431?page=9
Widzieliście już testy ?.
Poczytałem trochę i z tego co mój słaby angielski przetłumaczył mi na polski wychodzi problem z reflektorami.
Jak dobrze zrozumiałem żeby led się dobrze skupił zwłaszcza ,,70"-siątka, trzeba stosować dedykowane reflektory .Jak dobrze pamiętam firmy Irys.
Widzieliście już testy ?.
Poczytałem trochę i z tego co mój słaby angielski przetłumaczył mi na polski wychodzi problem z reflektorami.
Jak dobrze zrozumiałem żeby led się dobrze skupił zwłaszcza ,,70"-siątka, trzeba stosować dedykowane reflektory .Jak dobrze pamiętam firmy Irys.
Czarna magia....
Dariusz70 radził żeby się na nakręcać na dobre skupienie tych nowych emiterów.
Podobne są do MK-R, skupienie gorsze niż xm-l i krzyż w środku- dziura w spocie.
Podobne są do MK-R, skupienie gorsze niż xm-l i krzyż w środku- dziura w spocie.
Zestaw rowerowy:
Światła mijania/drogi publiczne - L2P 2,8A noctigon + daszek/ s2+ 3*xpl optyka owalna
Światła drogowe/teren - C8 3*xp-l 4,2A ledil 35mm
Światła mijania/drogi publiczne - L2P 2,8A noctigon + daszek/ s2+ 3*xpl optyka owalna
Światła drogowe/teren - C8 3*xp-l 4,2A ledil 35mm