Podziel się swoją radością
Poczbyłem się dzisiaj jak Macgyver naprawiłem okleiniarkę sprężyna od latarki konkretnie elektrozawór pneumax.
Ale co się oklnąłem na włoską myśl techniczną to moje. Dziwnym trafem niemieckie maszyny się tak często nie psują...one się w sumie wcale nie psują.
Ale co się oklnąłem na włoską myśl techniczną to moje. Dziwnym trafem niemieckie maszyny się tak często nie psują...one się w sumie wcale nie psują.
Ostatnio zmieniony wtorek 13 sty 2015, 15:08 przez fxxx, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam
Pozdrawiam
Dziękimarmez pisze:Witaj w domu!
No już nie wróci, bo od kostki po pachwinę, żyły zostały wycięte, cały system żył zewnętrznych poszedł do kubła...marmez pisze:Oby goiło się dobrze i nie wracało.
Pozdrawiam
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Cuda Panie! Czego to teraz nie wymyślą... Ja w ogóle nie wiedziałem, że można się ich pozbyć całkowicie... Widocznie są alternatywne drogi Choć wiedziałem, że kilkanaście lat temu cioci operowali jakieś żylaki na nogach i potem już problemu z tym nie miała chyba.Pyra pisze:No już nie wróci, bo od kostki po pachwinę, żyły zostały wycięte, cały system żył zewnętrznych poszedł do kubła...marmez pisze:Oby goiło się dobrze i nie wracało.
Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255
Witam
Pozdrawiam
Nogi maja dwa systemy żył, jeden zewnętrzny drugi wewnętrzny. Żyły, aby przepompować krew z powrotem do serca, posiadają zastawki, jeśli one przestaną działać, to krew stoi w żyłach, tak więc wycięcie tych żył, dla bilansu nic nie daje, bo u mnie i tak pracował już wyłącznie system wewnętrzny. Zresztą w drugiej nodze, mam wszystkie żyły zaklejone zakrzepami po zapaleniu, więc czekam tylko na całkowite zwłóknienie zakrzepów i z drugą nogą do chirurga.marmez pisze:Cuda Panie!
Pozdrawiam
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?