http://www.fenix-store.com/fenix-bc30-led-bike-light/
Mam zamiar ją kupić do używania na rowerze, raczej w terenie. Oczywiście bez odrobiny asfaltu się nie obejdzie.
Ma ktoś już tego Fenixa?
Czy można prosić o uwagi, spostrzeżenia i opinie?
Konstrukcje forumowe są tańsze o 50%, świecą tak samo lub mocniej i dają możliwość modyfikacji i przerabiania pod siebie. Np. w SolarStorm X2 i w jego klonach można dobrać różne optyki i np. jeden led może być bardzo skupiony dla zasięgu a drugi bardzo rozproszony do oświetlenia tego co po bokach i tuż przed nami. Jeden led może mieć barwę zimną natomiast drugi ciepłą.enagem pisze:Kwestie finansowe obecnie odłóżmy na bok.
W jakim sensie nie przebije konstrukcji forumowych?
enagem pisze:Możesz mi wytłumaczyć o co Tobie chodzi w tej wypowiedzi?skaktus pisze:Zatem kupujesz na złość forum czy dla siebie ?
Nie bardzo rozumiem, co to ma do rzeczy w temacie pytania jakie zadałem?
Nie masz nic konstruktywnego do napisania to proszę, podrap się za uchem i lepiej nic nie pisz.
Kupiłeś produkt z forum i był to niewypał-nie mam pojęcia co kupiłeś i od kogo, ale jeszcze nie spotkałem się na TYM forum żeby ktoś sprzedawał "cenione lampki" i robił na nich wałki.enagem pisze:Erę chałupniczych lampek mam już za sobą. Kupiłem dosyć dawno, dwie cenione na forum lampki od pewnego dosyć bezczelnego użytkownika forum. Niby świecą, w zasadzie świeciły, czas i wilgoć zrobiły swoje. Zwróciłem się do "konstruktora", o odpłatną modyfikację lampek. Jak było do przewidzenia, spuścił mnie na drzewo.