Latarka do 200zł max

gdzie i jak kupować oraz nasze o tym opinie
kris197

Latarka do 200zł max

Post autor: kris197 »

Jako że to mój pierwszy post na tym forum pragnę się przywitać.

Witam poszukuję latarki do kwoty jak w tytule moje wymagania to możliwie jak najwięcej światła przy jednoczesnym małym poborze prądu (jakiś kompromis) rozmiar latarki jak i źródło zasilania nie istotny ale chyba najlepiej 18650 dopuszczam produkty fabryczne jak i modowane cena dotyczy tylko latarki 18650 aku posiadam jak i ładowarkę barwa światła minimum neutralna ale z tendencją na ciepłą zależy mi na bardzo dobrym zasięgu przy możliwie dobrym oświetleniu najbliższego planu.Proszę o pomoc bo łeb mi pęka Wink

Wczoraj post o treści jak wyżej zamieściłem na innym forum w odpowiedzi polecono mi latarkę Convoy C8 z gładkim reflektorem, najlepiej zmodyfikowany. Ale dziś oglądałem kilka testów tej latareczki i mam pewne obawy czy aby nie za bardzo ma ona skupione światło ? jak napisałem wyżej zależy mi na zasięgu ale nie na samym tylko zasięgu chciałbym wybrać pewien kompromis między możliwie dobrym zasięgu ale jednocześnie by w najbliższej okolicy przed nogami też było trochę światła dodam może że latarki potrzebuję do łażenia po bunkrach,opuszczonych budynkach i lesie proszę o jakieś wskazówki porady
Awatar użytkownika
przemek1602

Post autor: przemek1602 »

Jesli już to C8 z refem OP, mi wystarcza bo zasięgu ma dużo. A jak chcesz do codziennego użytku to polecam convoya M1 na miedzianym podłożu, swiatła jest na prawdę bardzo dużo i dużo szerzej rozłożonego niż w C8.
Awatar użytkownika
Zbychur

Post autor: Zbychur »

Dobrze Ci doradzono oprócz wersji reflektora. Twoje wymagania spełni Convoy C8 z reflektorem typu OP. To bardzo dobry kompromis. Przejrzyj forumowy sklepik, dostaniesz wersje wypasione i poprawione fabrycznie, jeszcze zostanie kasy.
Awatar użytkownika
rost333

Post autor: rost333 »

Popatrz tutaj
ODPOWIEDZ