NITECORE Intellicharger i2 (wersja 2014)
NITECORE Intellicharger i2 (wersja 2014)
Kupiłem sobie taką ładowarkę w mhunt.pl - bardzo szybko wysłali, bardzo dobry kontakt - polecam serdecznie.
Ładowarka przez jednych lubiona, przez innych nienawidzona - mnie urzekła tym, że można ładować wiele różnych ogniw/akumulatorków.
Jak na chiński sprzęt - wykonana bardzo dobrze, nawet szczegóły - jak pudełko dopracowane na 100%.
Wieczorkiem będę ładował kilka ogniw, więc dam znać, co i jak, do ilu ładuje i jak długo ładuje.
Jak na razie - jestem zadowolony.
Ładowarka przez jednych lubiona, przez innych nienawidzona - mnie urzekła tym, że można ładować wiele różnych ogniw/akumulatorków.
Jak na chiński sprzęt - wykonana bardzo dobrze, nawet szczegóły - jak pudełko dopracowane na 100%.
Wieczorkiem będę ładował kilka ogniw, więc dam znać, co i jak, do ilu ładuje i jak długo ładuje.
Jak na razie - jestem zadowolony.
Nowsza, powinna mieć metalowe elementy płoz wózka, i ogólnie lepiej powinien chodzić wózek. Chyba też ma pomiar deltaU przy ładowaniu NiXx, coś mi tak świta.matijas pisze: ale nie wiem czy ta "2014" to jeszcze nowsza? mniejsza z tym
kams, jak możesz, to napisz, jak według Ciebie chodzą te suwaki/wózki? Przyjemnie, czy jak by im brakowało smarowania? (tak było w poprzedniej wersji )
Pozdrawiam
Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255
W którymś wątku dopiero co był tematfotorondo pisze:Ja bym chciał coś takiego do wszystkiego z mierzeniem pojemności
http://www.gearbest.com/chargers-batter ... 71595.html
kod OP3100
-
kams, jako ze kupiles ja w polskim sklepie to domyslam sie, ze instrukcje masz po polsku. Moglbys zrobic zdjecie/zeskanowac i wrzucic na jakis host?
A i jeszcze jedno, ladowarke dopiero co przyniosl listonosz. Aktualnie laduja sie dwa akumulatorki AA i z ladowarki wydobywa sie dzwiek jakby piszczenie/syczenie/skwierczenie. Czy to jest normalne?
A i jeszcze jedno, ladowarke dopiero co przyniosl listonosz. Aktualnie laduja sie dwa akumulatorki AA i z ladowarki wydobywa sie dzwiek jakby piszczenie/syczenie/skwierczenie. Czy to jest normalne?
Ostatnio zmieniony środa 22 paź 2014, 22:51 przez pawello786, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Sluchajcie, kupilem ostatnio akumulatorki aa i aaa ladda http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30240584/ i na AA (2000mAh) jest napisane, ze zalecany prad ladowania to 200mA przez 15h, a na AAA (750 mAh) 75mA przez 15h. Jak wiadomo i2 laduje pradem 500mA czy w zwiazku z tym moge ladowac ta ladowarki akumulatorki?
Ostatnio zmieniony piątek 19 gru 2014, 16:55 przez pawello786, łącznie zmieniany 1 raz.
-