Kupony allegro

....nie pasujące gdzie indziej...
PK

Post autor: PK »

Jeśli ktoś potrzebuje, to przy użyciu tego kuponu można mieć kartę pamięci 32 GB za około 35 złotych. Oczywiście jeśli znajdziemy z odbiorem osobistym u siebie w miejscowości, wtedy odpada koszt transportu.
arekm

Post autor: arekm »

Jest też 64GB za 47zł... ale niska cena == podejrzane:
http://allegro.pl/adata-microsd-hc-64-g ... 77691.html
madkeinam

Post autor: madkeinam »

arekm pisze:Jest też 64GB za 47zł... ale niska cena == podejrzane:
http://allegro.pl/adata-microsd-hc-64-g ... 77691.html
A ceny przesyłki jakie szalone ;-)
arekm

Post autor: arekm »

Zaryzykuje ale wariant http://allegro.pl/microsd-64gb-adapter- ... 70062.html (ma jakieś pozytywy wystawione dla aukcji z tymi kartami)

Edit:

albo i nie:
http://www.aliexpress.com/item/Free-shi ... 67655.html

32zł heh
fxxx

Post autor: fxxx »

Karty pamięci to tylko i wyłącznie z pargonem, jak goodram to można do nich napisać i potwierdzić nr seryjny. I pamiętać, że okazje się nie trafiają!
PK

Post autor: PK »

W te cuda z kartami ja też nie wierzę. Ja niedawno dostałem zwrot kasy za kartę Sandiska 64GB z Wisha. Z tym, że tam kwota była niewielka i nie było problemu z reklamacją. W przypadku allegro życzę powodzenia w dochodzeniu swoich racji :evil: Kupując karty korzystam wyłącznie z dużych sprawdzonych sklepów jak Morele Agito itp.
fxxx

Post autor: fxxx »

Następne kupony w aplikacji. 20 i 25 zł
max4max

Post autor: max4max »

Ja już w nocy kupiłem za 20 zł - ten tylko schodzi.
Przy tym drugim za 25zł jest opis, że na koszty transportu do 25 zł, ważny do 29 listopada z tego co kojarzę.
Awatar użytkownika
piciex

Post autor: piciex »

"Na koszty transportu przy zakupie kartą Visa".

[ Dodano: 17 Październik 2014, 20:13 ]
Czy Wam też zniknął kupon na 25zl? Było i nie ma! :zly:
Wygooglowałem, że to jakaś większa sprawa- wiele osób dzisiaj zgłasza ten problem.
KLIK
Awatar użytkownika
Manekinen
Kontakt:

Post autor: Manekinen »

Hmm nie wiem czemu aż tak długo z tym zwlekałem, może dla tego że z automatu ignoruję te ich wszystkie reklamy. Ale własnie użyłem tej ich aplikacji mobilnej, i muszę przyznać że to jedna z najlepiej działających i najbardziej intuicyjnych aplikacji na androida jakie gościły na moim telefonie :shock: bo nawet te youtuby i gmaile mimo że od samego gugla, to chodzą czasem gorzej i czasem są problemy.

Wszystko przebiegło bez najmniejszego zgrzytu. Czyli zakup, wybranie punktu odbioru w "odbiór w punkcie" klikając na placówkę na mapie, i sama płatność.

Byłem bardzo ciekaw jak będzie wyglądała płatność, bo zwykle płacę właśnie przelewem, wysyłając na payu. Aplikacja mobilna zwyczajnie przekierowała mnie na stronę mojego banku, gdzie się zalogowałem i wykonałem przelew tak jak na komputerze - nie w zewnętrznej przeglądarce mobilnej, ale wszystko było wewnątrz aplikacji allegro. Jestem ciekaw jak bardzo jest to (nie)bezpieczne.

A po za tym nie sądziłem że kiedykolwiek w życiu tak powiem, ale zrobili kawał dobrej roboty z tą aplikacją.

No i po za tym, znajdując lepszą aukcję, wybierając darmową wysyłkę do placówki pocztowej, i z kodem 20zł od nich, zapłaciłem 117zł zamiast 160zł :twisted: i nowy miernik z bardzo pożądanym przeze mnie z zakresem 5,999V (zamiast 1,999V) będzie zaraz na stanie :twisted:
Awatar użytkownika
Calineczka
Kontakt:

Post autor: Calineczka »

a mnie dzisiaj szlag z ich apką trafiał jak się okazało, nie mogłem zapłacić łącznie za więcej niż 14 (czternaście) przedmiotów od jednego kupującego. Były to części elektroniczne.....drobnica....dzięki za takie ograniczenia... :evil:
Awatar użytkownika
Manekinen
Kontakt:

Post autor: Manekinen »

Widzisz, za bardzo pochwaliłem :roll: A czy przypadkiem w normalnym allegro, koszyk nie ma jakiegoś ograniczenia? Jakiś czas temu wchodziło mi tam 20 produktów, też drobnica, a chciałem kupić 21 i po prostu nie mogłem.
Awatar użytkownika
piciex

Post autor: piciex »

Za 15 minut Allegro bedzie rozdawać kupony.
max4max

Post autor: max4max »

Manekinen pisze:Widzisz, za bardzo pochwaliłem :roll: A czy przypadkiem w normalnym allegro, koszyk nie ma jakiegoś ograniczenia? Jakiś czas temu wchodziło mi tam 20 produktów, też drobnica, a chciałem kupić 21 i po prostu nie mogłem.
No ale przecież można dać 20 do koszyka resztę do obserwowanych, potem kupić cały koszyk i pojedyncze obserwowane i wybrać wspólna zapłatę.
Tak samo w apce mobilnej - wyszukuję na kompie, daje do obserwowanych, potem kupuję w mobilnej i tam płacę wspólnie.
PawelG.

Post autor: PawelG. »

Wkurzyłem się, czekałem z zamówieniem 8xAAA na kupon.
Kuponów nie było, więc w końcu wczoraj zamówiłem akumulatorki.
To się nazywa mieć szczęście :zdegustowany:
Ciemności rozświetlają mi:
Convoy S2 XM-L2 T6 4C 2,1A, Convoy M1 XM-L2 U2 1A 2,8A, Convoy C8 XM-L2 U2 1A 2,8A,
UltraFire S5 XP-L V4 3D 2,1A, SolarStorm SC01 XM-L2, Tank007 E09 XP-E, Tank007 TK-701 SSC, Mactronic NIGHT HUNTER II, i inne :)
ODPOWIEDZ