No i się zaraziłem. Co kupić? JET M1X czy DBSv2 Cree MC-E ??

gdzie i jak kupować oraz nasze o tym opinie
Awatar użytkownika
arturo111

No i się zaraziłem. Co kupić? JET M1X czy DBSv2 Cree MC-E ??

Post autor: arturo111 »

No i tak jak w temacie " połknąłem bakcyla" . Zaraziłem się :mrgreen: .
Zauroczony Jet III Titanium postanowiłem zakupić sobie coś większego , nie do końca "kieszonkowego" . Zastanawiałem się nad DBSv2 Cree MC-E , gdy tu nagle Jet-Pol wyskoczył mi z JET M1X ... :shock: Szczerze , to do JETBeam czuję sympatię , bo to moja pierwsza ,"prawdziwa" latarka . No i teraz problem - co kupić :?: :?: :?: Sprawdzonego DBS-a , czy coś nowego , niepewnego - czyli dużego JET-a :?: Czy ktoś już miał z tym JET-em do czynienia ? Lub czy gdzieś są już opinie o tej latarce? Tylko proszę Was Koledzy , nie piszcie , że mam być pierwszym , który przetestuje ten sprzęcior :wink: .

Pozdro :grin:
Artur
waldeuszek

Re: No i się zaraziłem. Co kupić? JET M1X czy DBSv2 Cree MC-

Post autor: waldeuszek »

arturo111 pisze:No i tak jak w temacie " połknąłem bakcyla" . Zaraziłem się :mrgreen: .
Zauroczony Jet III Titanium postanowiłem zakupić sobie coś większego , nie do końca "kieszonkowego" . Zastanawiałem się nad DBSv2 Cree MC-E , gdy tu nagle Jet-Pol wyskoczył mi z JET M1X ... :shock:

Tylko proszę Was Koledzy , nie piszcie , że mam być pierwszym , który przetestuje ten sprzęcior :wink: .

Artur
Ano zawsze ktoś musi być tym pierwszym ;)
Na CPF znalazlem taki watek

Swoja droga gratuluje J3 Ti , choć w tej wersji potrafi oślepić nie tylko luxami ;)

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
MariuszB.

Post autor: MariuszB. »

W Stanach JET M1X kosztuje niecałe 150 dolarów, Cell Extender kosztuje niecałe 20 dolców, ciekawe ile zażądają nasi dystrybutorzy :?:
Pozdrawiam
Mariusz
Jeśli pomogłem Ci w Twoim temacie to kliknij na "pomógł" przy moim poście....... to nic nie kosztuje ...... Wielkie Dzięki :)
DNF

Post autor: DNF »

Na stronie JetPolu jest cena 475zl :wink:
Awatar użytkownika
arturo111

DNF pisze:Na stronie JetPolu jest cena 475zl :wink:
No i zawsze można się przecież potargować :wink: .
Awatar użytkownika
MariuszB.

Zadałem pytanie JetPol tu na forum w dziale gdzie reklamują tę latareczkę czy przewidują jakiś rabat dla światełkowców lecz nie odpisali ....jeszcze :mrgreen:
Może na poniedziałek będzie jakiś cenowo-rabatowy news :?: :razz:
Pozdrawiam
Mariusz
Jeśli pomogłem Ci w Twoim temacie to kliknij na "pomógł" przy moim poście....... to nic nie kosztuje ...... Wielkie Dzięki :)
Awatar użytkownika
arturo111

MariuszB. , posłałem PW.
Awatar użytkownika
Pikom
Site Admin

Post autor: Pikom »

Boję się, że z rabatem moze byc róznie - choć to jest latarka w wersji pre-order, wiec rabat powinien byc 20% :) ciekawe tylko, czy od ceny 500 czy 475 PLN :P
Dodatkowo zapraszamy do zamawiania latarek JETBeam w opcji Pre-Order.
Przy zamówieniu Pre-Order najnowszych modeli latarek JETBeam i wpłacie należności na nasze konto dla forumowiczów przewidziany został rabat w wysokości 20% od aktualnych cen detalicznych podanych na naszych stronach.
Jesli od 475 to latarka powinna kosztowac 380 PLN :twisted:
Pozdr.
Pikom
Awatar użytkownika
MariuszB.

Masz rację Pikom, tyle że piszą również :

*** Promocja nawet do 30% na wybrane modele latarek. Dotyczy tylko latarek kupionych w opcji Pre-Order. *** *** Serdecznie zapraszamy do zakupów. Grupa Jet-Pol ***

oraz

*** Dodatkowo zapraszamy do zamawiania latarek JETBeam w opcji Pre-Order.
Przy zamówieniu Pre-Order najnowszych modeli latarek JETBeam i wpłacie należności na nasze konto dla forumowiczów przewidziany został rabat w wysokości 20% od aktualnych cen detalicznych podanych na naszych stronach.***

i jeszcze to

*** (warunki niniejsze nie dotyczą przedmiotów objętych już akcjami promocyjnymi na stronach naszego sklepu oraz w serwisie allegro) ***

A tak sie składa że ta latarka jest objęta promocją na ich stronie, więc....... :???:
:shock: :razz:

Pewnie że chciałbym aby dali rabat np...30% zaraz bym dodatkowo zamówił "przedłużkę", akumulatory i ładowarkę,o pokrowcu nie wspomnę :wink: :twisted: tyle że jak narazie nie maja go w ofercie :sad:

Więc jak to w końcu jest z tymi rabatami...20%....30%....czy to tylko "chwyt marketingowy" :?: :???:
Awatar użytkownika
Pikom
Site Admin

Post autor: Pikom »

Oj, chyba trzeba to ustalac indywidualnie... :(

ale ogólnie - reklama mówiąca o 30% odnosi sie do wybranych modeli - w przypadku tego akurat jest znizka 5%.

Obnizka pre-order moze byc do 20% ale jak juz to pewnie od ceny 500 a nie od 475... A zawsze pewnie pozostaje osobista wymiana zdan w tej sprawie na PW - pewnie latwiej bedzie Ci negocjować niz na forum... ;)
Pozdr.
Pikom
Awatar użytkownika
MariuszB.

Napisałem do nich PW, zobaczymy jaką dostanę odpowiedź, mam nadzieję że ze słusznym rabatem.... :razz: :wink:
Pozdrawiam
Mariusz
Awatar użytkownika
arturo111

Eeeeeeee ........ , raz kozie śmierć .

ZAMAWIAM :!: :!: :!:

Artur
Awatar użytkownika
MariuszB.

Pewnie że raz kozie śmierć... :grin:
Świat należy do odważnych :mrgreen:

Zamówiłeś ją z dodatkami :?:
Pozdrawiam
Mariusz
Awatar użytkownika
arturo111

M1X + tuba(przedłużka) na 2x18650 :grin: .
Awatar użytkownika
MariuszB.

No to żeś się Chłopie szarpnął :razz: :mrgreen: :twisted:
Powodzenia...będziesz jednak tym pierwszym co przetestuje ten nowy model :lol:
ODPOWIEDZ