No i się zaraziłem. Co kupić? JET M1X czy DBSv2 Cree MC-E ??
No i się zaraziłem. Co kupić? JET M1X czy DBSv2 Cree MC-E ??
No i tak jak w temacie " połknąłem bakcyla" . Zaraziłem się .
Zauroczony Jet III Titanium postanowiłem zakupić sobie coś większego , nie do końca "kieszonkowego" . Zastanawiałem się nad DBSv2 Cree MC-E , gdy tu nagle Jet-Pol wyskoczył mi z JET M1X ... Szczerze , to do JETBeam czuję sympatię , bo to moja pierwsza ,"prawdziwa" latarka . No i teraz problem - co kupić Sprawdzonego DBS-a , czy coś nowego , niepewnego - czyli dużego JET-a Czy ktoś już miał z tym JET-em do czynienia ? Lub czy gdzieś są już opinie o tej latarce? Tylko proszę Was Koledzy , nie piszcie , że mam być pierwszym , który przetestuje ten sprzęcior .
Pozdro
Artur
Zauroczony Jet III Titanium postanowiłem zakupić sobie coś większego , nie do końca "kieszonkowego" . Zastanawiałem się nad DBSv2 Cree MC-E , gdy tu nagle Jet-Pol wyskoczył mi z JET M1X ... Szczerze , to do JETBeam czuję sympatię , bo to moja pierwsza ,"prawdziwa" latarka . No i teraz problem - co kupić Sprawdzonego DBS-a , czy coś nowego , niepewnego - czyli dużego JET-a Czy ktoś już miał z tym JET-em do czynienia ? Lub czy gdzieś są już opinie o tej latarce? Tylko proszę Was Koledzy , nie piszcie , że mam być pierwszym , który przetestuje ten sprzęcior .
Pozdro
Artur
-
Re: No i się zaraziłem. Co kupić? JET M1X czy DBSv2 Cree MC-
Ano zawsze ktoś musi być tym pierwszymarturo111 pisze:No i tak jak w temacie " połknąłem bakcyla" . Zaraziłem się .
Zauroczony Jet III Titanium postanowiłem zakupić sobie coś większego , nie do końca "kieszonkowego" . Zastanawiałem się nad DBSv2 Cree MC-E , gdy tu nagle Jet-Pol wyskoczył mi z JET M1X ...
Tylko proszę Was Koledzy , nie piszcie , że mam być pierwszym , który przetestuje ten sprzęcior .
Pozdro
Artur
Na CPF znalazlem taki watek
Swoja droga gratuluje J3 Ti , choć w tej wersji potrafi oślepić nie tylko luxami
Pozdrawiam
Zadałem pytanie JetPol tu na forum w dziale gdzie reklamują tę latareczkę czy przewidują jakiś rabat dla światełkowców lecz nie odpisali ....jeszcze
Może na poniedziałek będzie jakiś cenowo-rabatowy news
Może na poniedziałek będzie jakiś cenowo-rabatowy news
Pozdrawiam
Mariusz
Jeśli pomogłem Ci w Twoim temacie to kliknij na "pomógł" przy moim poście....... to nic nie kosztuje ...... Wielkie Dzięki
Mariusz
Jeśli pomogłem Ci w Twoim temacie to kliknij na "pomógł" przy moim poście....... to nic nie kosztuje ...... Wielkie Dzięki
Boję się, że z rabatem moze byc róznie - choć to jest latarka w wersji pre-order, wiec rabat powinien byc 20% ciekawe tylko, czy od ceny 500 czy 475 PLN
Jesli od 475 to latarka powinna kosztowac 380 PLNDodatkowo zapraszamy do zamawiania latarek JETBeam w opcji Pre-Order.
Przy zamówieniu Pre-Order najnowszych modeli latarek JETBeam i wpłacie należności na nasze konto dla forumowiczów przewidziany został rabat w wysokości 20% od aktualnych cen detalicznych podanych na naszych stronach.
Pozdr.
Pikom
Pikom
Masz rację Pikom, tyle że piszą również :
*** Promocja nawet do 30% na wybrane modele latarek. Dotyczy tylko latarek kupionych w opcji Pre-Order. *** *** Serdecznie zapraszamy do zakupów. Grupa Jet-Pol ***
oraz
*** Dodatkowo zapraszamy do zamawiania latarek JETBeam w opcji Pre-Order.
Przy zamówieniu Pre-Order najnowszych modeli latarek JETBeam i wpłacie należności na nasze konto dla forumowiczów przewidziany został rabat w wysokości 20% od aktualnych cen detalicznych podanych na naszych stronach.***
i jeszcze to
*** (warunki niniejsze nie dotyczą przedmiotów objętych już akcjami promocyjnymi na stronach naszego sklepu oraz w serwisie allegro) ***
A tak sie składa że ta latarka jest objęta promocją na ich stronie, więc.......
Pewnie że chciałbym aby dali rabat np...30% zaraz bym dodatkowo zamówił "przedłużkę", akumulatory i ładowarkę,o pokrowcu nie wspomnę tyle że jak narazie nie maja go w ofercie
Więc jak to w końcu jest z tymi rabatami...20%....30%....czy to tylko "chwyt marketingowy"
*** Promocja nawet do 30% na wybrane modele latarek. Dotyczy tylko latarek kupionych w opcji Pre-Order. *** *** Serdecznie zapraszamy do zakupów. Grupa Jet-Pol ***
oraz
*** Dodatkowo zapraszamy do zamawiania latarek JETBeam w opcji Pre-Order.
Przy zamówieniu Pre-Order najnowszych modeli latarek JETBeam i wpłacie należności na nasze konto dla forumowiczów przewidziany został rabat w wysokości 20% od aktualnych cen detalicznych podanych na naszych stronach.***
i jeszcze to
*** (warunki niniejsze nie dotyczą przedmiotów objętych już akcjami promocyjnymi na stronach naszego sklepu oraz w serwisie allegro) ***
A tak sie składa że ta latarka jest objęta promocją na ich stronie, więc.......
Pewnie że chciałbym aby dali rabat np...30% zaraz bym dodatkowo zamówił "przedłużkę", akumulatory i ładowarkę,o pokrowcu nie wspomnę tyle że jak narazie nie maja go w ofercie
Więc jak to w końcu jest z tymi rabatami...20%....30%....czy to tylko "chwyt marketingowy"
Oj, chyba trzeba to ustalac indywidualnie...
ale ogólnie - reklama mówiąca o 30% odnosi sie do wybranych modeli - w przypadku tego akurat jest znizka 5%.
Obnizka pre-order moze byc do 20% ale jak juz to pewnie od ceny 500 a nie od 475... A zawsze pewnie pozostaje osobista wymiana zdan w tej sprawie na PW - pewnie latwiej bedzie Ci negocjować niz na forum...
ale ogólnie - reklama mówiąca o 30% odnosi sie do wybranych modeli - w przypadku tego akurat jest znizka 5%.
Obnizka pre-order moze byc do 20% ale jak juz to pewnie od ceny 500 a nie od 475... A zawsze pewnie pozostaje osobista wymiana zdan w tej sprawie na PW - pewnie latwiej bedzie Ci negocjować niz na forum...
Pozdr.
Pikom
Pikom