Ile takie cudo moze kosztowac ?
tak wiec... przy 5 sztukach mamy rabat 7 Euro po kilku mailach kombinacji itp...
gosc zamowil tez lusta, sadze ze beda w smiesznej cenie.
Koszt przesylki 24Euro do polski.
Jesli ktos bedzie chetny, czekam na wiesci i cos kombinujemy:)
napisalem o wymiary lustra.
W zalaczniku lustro, nie wiem jeszcze jaki to ma kat. ale pewnie do wieczora sie dowiem:)
ogolnie calosc musialaby miec jakies fi 50 w srodku.
gosc zamowil tez lusta, sadze ze beda w smiesznej cenie.
Koszt przesylki 24Euro do polski.
Jesli ktos bedzie chetny, czekam na wiesci i cos kombinujemy:)
napisalem o wymiary lustra.
W zalaczniku lustro, nie wiem jeszcze jaki to ma kat. ale pewnie do wieczora sie dowiem:)
ogolnie calosc musialaby miec jakies fi 50 w srodku.
- Załączniki
-
- ref hid.pdf
- (1.04 MiB) Pobrany 51 razy
Pozdrawiam,
Michał
Michał
brightstar kosztuje tyle w hurcie i to nie jest 5szt:) detal to okolo 90 dolarow za balast i drugie tyle lampa i ma 24W a nie 35-45:) co ciekawe, ponoc normalny palnik d2s 35W na 45 idzie bez problemu i bez jakiejs wiekszej szkodliwosci dla palnika.
ten nie kosztuje 170 tylko 120, tzn po ogromnym rabacie 7E przy zakupie 5 szt:)))
ten ma regulacje w zakresie 25-45W, cala wysokosc - balast z palnikiem ma 110mm, wiec malo:) na Wasze potrzeby sadze ze mozna to zasilic 4x18650, jesli ma byc poreczne i przenosne:)
na moje potrzeby to jest osobno glowica i osobno pojemnik z aku.
na chwile obecna koncze glowice 3xp7.
ten nie kosztuje 170 tylko 120, tzn po ogromnym rabacie 7E przy zakupie 5 szt:)))
ten ma regulacje w zakresie 25-45W, cala wysokosc - balast z palnikiem ma 110mm, wiec malo:) na Wasze potrzeby sadze ze mozna to zasilic 4x18650, jesli ma byc poreczne i przenosne:)
na moje potrzeby to jest osobno glowica i osobno pojemnik z aku.
na chwile obecna koncze glowice 3xp7.
Pozdrawiam,
Michał
Michał