Sygnaturka z informacją dla nowo przybyłych.
Sygnaturka z informacją dla nowo przybyłych.
A tak skrobnąłem na szybko:
Oczywiście kto zechce, wstawi ją sobie. Wielu nowo przybyłych zamiast użyć opcji "Szukaj" od razu zakłada nowy wątek, co troszkę dezorganizuje forum.
Oczywiście kto zechce, wstawi ją sobie. Wielu nowo przybyłych zamiast użyć opcji "Szukaj" od razu zakłada nowy wątek, co troszkę dezorganizuje forum.
- Calineczka
- Kontakt:
- Calineczka
- Kontakt:
Welcome
W szampanskim nastroju postsylwestrowym oglaszamy zatem, ze na tym forum Anno 2009 bedzie pod haslem - ploszymy nowoprzybylych i mamy radoche
- Calineczka
- Kontakt:
ja bym poprawił na "płoszymy niekulturalnych i leniwych"
Co złego jest w zwracaniu uwagi, że przywitac się wypada i że mechanizm "szukaj" pomaga znaleźć właściwa informację i zaoszczędzić zgrzytania zębów?
Nie twierdzę że nasi userzy zadają głupie pytania, takich ponoć nie ma, ale czasem zadaja pytania na które odpowiedź już jest. W takim przypadku własnie proponuję zamiast po raz n-ty odpisywać że czarne jest czarne-wstawic obrazek z symbolem szukajki...
Co złego jest w zwracaniu uwagi, że przywitac się wypada i że mechanizm "szukaj" pomaga znaleźć właściwa informację i zaoszczędzić zgrzytania zębów?
Nie twierdzę że nasi userzy zadają głupie pytania, takich ponoć nie ma, ale czasem zadaja pytania na które odpowiedź już jest. W takim przypadku własnie proponuję zamiast po raz n-ty odpisywać że czarne jest czarne-wstawic obrazek z symbolem szukajki...
Do mnie to bylo czy tak ogolnie?Calineczka pisze:ja bym poprawił na "płoszymy niekulturalnych i leniwych"
Bo jak ogolnie, to popraw ogloszenie, np. tak:
...UWAGA...NOWI UŻYTKOWNICY!!! ... brak słowa powitania w waszym pierwszym poście będzie równoznaczny z usunięciem posta i ostrzeżeniem. NA TYM FORUM CENIMY SOBIE KULTURĘ OSOBISTĄ!!! NIE BĄDŹ LENIEM - SZUKAJ NIM ZAPYTASZ
J.B.TANSTAAFL
- Calineczka
- Kontakt: