Nitecore HC50 czy warto ?
Co do terminów - 5.01 zamówienie na www.hkequipment.net, a dzisiaj listonosz przywiózł, czyli 12 dni bez Trackingu. Świeci łaaaaadnie.... ,ale czekam jeszcze na testy wieczorne na powietrzu, bo piwnica to nie to samo. Swoją drogą ciekawe czy Tracking nie wydłuża przesyłki, bo wszystkie rejestrowane dochodzą do mnie ok 20 dnia - ma ktoś jakies spostrzeżenia w tym temacie? Z fasttechu też 5.01 kupowałem i wg trakingu na razie ""14-01-2014 Despatched to overseas (Country code: PL)""
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Tak jak już wspomniano, to loteria. Paczka nawet gdy oznaczona, że wysłana, wcale nie musi być stanem faktycznym.
Dopiero jak się zbierze pewna ilość, zostają wysłane razem.
Osobiście nie zauważyłem jakieś różnicy czy była z trakingiem, czy bez. Jeśli mogę, to zawsze wybieram traking. Chociaż jest bezpieczniejsza, bo przychodzi jako polecony.
Dopiero jak się zbierze pewna ilość, zostają wysłane razem.
Osobiście nie zauważyłem jakieś różnicy czy była z trakingiem, czy bez. Jeśli mogę, to zawsze wybieram traking. Chociaż jest bezpieczniejsza, bo przychodzi jako polecony.
http://www.fasttech.com/products/0/1000 ... pose-nylon
ładnie wchodzi, można dołożyć 2 ogniwa w pudełku lub latarke.
Niektórzy lubią pokrowce (ja na niektóre rzeczy szyję sobie sam - na latarkę jeszcze mi się nie zdarzyło, ale to dobry pomysł - kwestia czasu )
- dzięki pokrowcowi, gdy mamy czołówkę 3 paskami w plecaku to mam się paski nie plączą przy szukaniu czegoś innego. Podobnie, gdy się ją ma w kieszeni bojówek.
- dzięki pokrowcowi, możemy się mniej o nią martwić, że się poniszczy, i gdy przyjdzie czas na nową, to starą sprzedać z mniejszymi zniszczeniami wizualnymi.
- W odpowienim pokrowcu możemy sobie ją przypiąć do czegoś...
- itd. itd
- dzięki pokrowcowi, gdy mamy czołówkę 3 paskami w plecaku to mam się paski nie plączą przy szukaniu czegoś innego. Podobnie, gdy się ją ma w kieszeni bojówek.
- dzięki pokrowcowi, możemy się mniej o nią martwić, że się poniszczy, i gdy przyjdzie czas na nową, to starą sprzedać z mniejszymi zniszczeniami wizualnymi.
- W odpowienim pokrowcu możemy sobie ją przypiąć do czegoś...
- itd. itd
Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255
He ok, sam mam do jednej latarki pokrowiec, ale do tej czołówki wydawał mi się zbędny, ale po przemyśleniu za i przeciw, chyba masz rację
[ Dodano: 20 Styczeń 2014, 14:24 ]
Chociaż nie jest tani, ale wygląda bardzo solidnie, podobają mi się paski do mocowania.
[ Dodano: 20 Styczeń 2014, 14:24 ]
Masz może jakieś zdjęcie z czołówką w środku ? Chciałbym zobaczyć wizualnie jak jest duży i ile miejsca jeszcze zostaje.tty5150 pisze:http://www.fasttech.com/products/0/1000 ... pose-nylon
Chociaż nie jest tani, ale wygląda bardzo solidnie, podobają mi się paski do mocowania.
bandit, oto fotki:
W środku jest sporo miejsca, to duży i porządny pokrowiec. Paski są przystosowane do systemu mocowania PALS
W środku jest sporo miejsca, to duży i porządny pokrowiec. Paski są przystosowane do systemu mocowania PALS
Dzięki , bardzo fajnie to wygląda. Chyba też nad takim pomyślę
Gdzie dorwałeś taki fajny uszczelniony pojemnik na ogniwa ? Też na fasstechu ? Ja mam, takie zwykłe , chyba z ultrafire.
Do tego pokrowca by się przydały takie z uszczelką.
Editt: To ten ? http://www.fasttech.com/products/0/1000 ... orage-case
Gdzie dorwałeś taki fajny uszczelniony pojemnik na ogniwa ? Też na fasstechu ? Ja mam, takie zwykłe , chyba z ultrafire.
Do tego pokrowca by się przydały takie z uszczelką.
Editt: To ten ? http://www.fasttech.com/products/0/1000 ... orage-case
Moja latarka szla z wallbuys lacznie z weryfikacja celna rowno 1 m-c, ale chyba warto bylo. Ma sluzyc w lesie wiec przetestuje w lesie.tty5150 pisze:U mnie dokładnie było tak samo, jedynie potwierdzenie z PayPal. Możesz wejeść na wallbuys na tracking i tam przy użyciu maila i tego pierwszego numeru sprawdzić status zamówienia.darekf pisze:PayPal pieniądze przelał, więc niby poszło, ale czy to gdzieś u nich nie utknie? Jak to wyglądało w Waszym przypadku?
Napisałem PM do usera Wallbuys, zobaczymy kiedy i co odpisze.
Własnie odebrałem swoją i sie bawie sie.
Pozdrawiam, stanmar63