Fasttech opuścił się w jakości wysyłek. Wcześniej trwało to błyskawicznie a teraz paczka teoretycznie wysłana 15.10 i nie ma jej jeszcze w trankingu. Jak tak dalej to będzie jak z DX i będziemy czekać miesiąc na paczkę.
Moje paczuszki wysłane równe 15 dni temu są już w kraju- WER Warszawa wysłał je dalej więc może jutro będą u mnie. Wychodzi, że SG ma poślizgu równy tydzień - wg mnie nie ma źle. Gorszy jest fakt, że obecnie FT wstrzymał wysyłkę towaru poprzez SG a przez HK ponoć płyny i litowe akusy są wstrzymywane.
U mnie wczoraj dotarły dwie paczki, jedna wysłana 07.10 z żarówką, druga wysłana 09.10 z aku i ładowarką (obydwie w trackingu pojawiły się dopiero 17.10). Akumulatory 14500 były zapakowane w grubą warstwę folii:
Wydaje mi się, że jest sens zamawiania powerbanku z aku. Najwyżej wyślą sam powerbank a aku później lub zwrócą pieniądze.
Pawelxqx pisze:U mnie wczoraj dotarły dwie paczki, jedna wysłana 07.10 z żarówką, druga wysłana 09.10 z aku i ładowarką (obydwie w trackingu pojawiły się dopiero 17.10). Akumulatory 14500 były zapakowane w grubą warstwę folii:
Wydaje mi się, że jest sens zamawiania powerbanku z aku. Najwyżej wyślą sam powerbank a aku później lub zwrócą pieniądze.
To prawda że ta ładowarka nie jest w stanie ładować 4 akumulatorków naraz? (Oczywiście aku w pełni rozładowane) Słyszałem że się przegrzewa i przerywa ładowanie
Raczej nie jest to prawdą. Ładowałem nie raz 4 szt. i zawsze kończyło się to powodzeniem (wprawdzie nie każdy był rozładowany całkowicie). Zresztą inny jest prąd ładowania 2 szt. a inny 4 szt. Natomiast jest inny ciekawy objaw... w trakcie ładowania wskaźnik naładowania się cofał Ale jest to pewnie związane z przełączeniem w trakcie ładowania z CC na CV (lub odwrotnie).