skąd do nas trafiliście?
- Calineczka
- Kontakt:
To może i ja się wpiszę:
1. Ok. rok temu sprzedawałem na Alllegro Fenix'a
2. Okazało się, że kupił go Mel - tak dowiedziałem się o torch'u
3. Tam czytałem różne wątki i natrafiłem na Calineczkę i Bociana - a właściwie tylko ślad po nich w postaci postów
4. Następnie na Allegro trafiłem na aukcję bociana - i tam znalazłem swiatelka.pl
5. Potem zapoznawanie się z forum, rejestracja, czytanie (międzyczasie były monity Calineczki na mail'a o aktywny udział w forum)
6. Teraz staram się odwiedzać swiatelka.pl równie często jak drugie forum
7. A najbardziej cieszy mnie, że na obydwu forach spotykam tych samych ludzi, zwłaszcza szanownych moderatorów, Calineczkę i Bociana
to by było na tyle... (ale się rozpisałem)
pozdrawiam
yano
ed. jak wziąć udział w ankiecie, bo nie bardzo widzę, gdzie mógłbym zagłosować?...
1. Ok. rok temu sprzedawałem na Alllegro Fenix'a
2. Okazało się, że kupił go Mel - tak dowiedziałem się o torch'u
3. Tam czytałem różne wątki i natrafiłem na Calineczkę i Bociana - a właściwie tylko ślad po nich w postaci postów
4. Następnie na Allegro trafiłem na aukcję bociana - i tam znalazłem swiatelka.pl
5. Potem zapoznawanie się z forum, rejestracja, czytanie (międzyczasie były monity Calineczki na mail'a o aktywny udział w forum)
6. Teraz staram się odwiedzać swiatelka.pl równie często jak drugie forum
7. A najbardziej cieszy mnie, że na obydwu forach spotykam tych samych ludzi, zwłaszcza szanownych moderatorów, Calineczkę i Bociana
to by było na tyle... (ale się rozpisałem)
pozdrawiam
yano
ed. jak wziąć udział w ankiecie, bo nie bardzo widzę, gdzie mógłbym zagłosować?...
Ostatnio zmieniony wtorek 21 paź 2008, 17:52 przez yano, łącznie zmieniany 1 raz.
- Calineczka
- Kontakt:
No miło się to czyta. To kawał historii jakby nie patrzeć. Fajnie że ktoś ma wgląd w przeszłość (niechlubną? ) Fajnie Yano że u Nas jesteś, Ciebie też kojarzę z torch.pl Widzisz mam nieraz takie wrażenie że coś się musi oddzielić, żeby powstało coś innego, o innym klimacie i innych dogmatach
Sometimes darkness can show you the light
Ja tam trafiłem przez przypadek wpisując w przeglądarce www.swiatelka.pl
A na powaznie to jakoś tak samo wyszło, obserwowałem...czytałem....analizowałem.....w końcu się zarejestrowałem
A na powaznie to jakoś tak samo wyszło, obserwowałem...czytałem....analizowałem.....w końcu się zarejestrowałem
Witam.
Jako świeżynka dokładnie pamiętam jak trafiłem na swiatelka.pl.
W zeszłym roku na preclu Dominik wysyłał linki do swoich porównań różnorakich światełek.
Prezentował też swoje modyfikacje świateł. Temat ciekawy dla kogoś kto pamięta Słodowego
Potem przez precla przemknął czarny kruk i jego Raven.
A ostatnio pojawił się na preclu temat Bocialarki i przez link do aukcji w której to z kolei znajdował link do światełek, trafiłem na forum. A ponieważ tajemnicze hasła typu mA, dioda, tranzystor nie wywołują u mnie przerażenia ani odruchu ucieczki to śledzę uważnie wątki w temacie "oświecania świata".
Teraz zbieram kase na produkt Bociana, który potem zmoduje (to oczywiście żart, teraz mam świeczki przy rowerze i Bocialarka będzie rozjaśniac mrok w stopniu dostatecznym...na jakiś czas oczywiście ).
Jako świeżynka dokładnie pamiętam jak trafiłem na swiatelka.pl.
W zeszłym roku na preclu Dominik wysyłał linki do swoich porównań różnorakich światełek.
Prezentował też swoje modyfikacje świateł. Temat ciekawy dla kogoś kto pamięta Słodowego
Potem przez precla przemknął czarny kruk i jego Raven.
A ostatnio pojawił się na preclu temat Bocialarki i przez link do aukcji w której to z kolei znajdował link do światełek, trafiłem na forum. A ponieważ tajemnicze hasła typu mA, dioda, tranzystor nie wywołują u mnie przerażenia ani odruchu ucieczki to śledzę uważnie wątki w temacie "oświecania świata".
Teraz zbieram kase na produkt Bociana, który potem zmoduje (to oczywiście żart, teraz mam świeczki przy rowerze i Bocialarka będzie rozjaśniac mrok w stopniu dostatecznym...na jakiś czas oczywiście ).