"Zobacz posty od ostatniej wizyty" słabo coś dział
- Calineczka
- Kontakt:
Mam na XP FF 3.xx i żadnego problemurzymo pisze:To u mnie problem jest z "Zobacz posty od ostatniej wizyty" - zawsze mam komunikat
Nie znaleziono tematów ani postów pasujących do Twoich kryteriów.
Kwestia nr 2 - "Oznacz wszystkie fora jako przeczytane" - po kliknięciu zostaję wylogowany.
Vista/XP/Linux - Firefox 3.x
- Calineczka
- Kontakt:
Panowie, rozumiem ale nie mam nikogo od spraw technicznych.
Silnik forum sam stawiałem nie mając o tym zielonego pojęcia ...niestety w tej chwili mam absolutny brak czasu na zabawy w modowanie kodu php a brak wiedzy=hektominuty poswiecone na znalezienie informacji, wdrozenie slowa w czyn etc...
na wynajecie czlowieka w tej chwili pozwolic sobie nie moge
Ktos z Was ma ochotę zostac dyżurnym ds technicznych?
Silnik forum sam stawiałem nie mając o tym zielonego pojęcia ...niestety w tej chwili mam absolutny brak czasu na zabawy w modowanie kodu php a brak wiedzy=hektominuty poswiecone na znalezienie informacji, wdrozenie slowa w czyn etc...
na wynajecie czlowieka w tej chwili pozwolic sobie nie moge
Ktos z Was ma ochotę zostac dyżurnym ds technicznych?
Sprawdziłem na IE 7 - wszystko działa ok. Na Firefoxie nie - aż jestem ciekawy dlaczego, w obu przeglądarkach opcje mam właściwie te same (m.in. czyszczenie wszystkiego przy wyjściu - ciasteczka, pliki tymczasowe, itp).Calineczka pisze:(...)
Mam na XP FF 3.xx i żadnego problemu
Coś o PHP wiem mogę się podjąć.Ktos z Was ma ochotę zostac dyżurnym ds technicznych?
Co do Visty - na chwilę obecną to najciekawszą wersją będzie Home Premium 32b/64b.
Pozwolę sobie na małą reklamę - jakby ktoś chciał to mam do sprzedania Vistę Home Premium 64bit PL (bez SP1 na płycie) , np. za połowę ceny sklepowej. Jest jedno ale - system był zainstalowany i aktywowany raz (potem sprzęt padł - przez zasilacz, przesiadłem się na laptopa z XP), więc następne aktywacje przez automatyczną linię telefoniczną.
u mnie jest ok gdy zaglądam z www (www.swiatelka.pl),
natomiast nie mogę oznaczyć postów jako przeczytanych gdy wchodzę bez www (swiatelka.pl)
FF/Opera 9.6 Linux/XP
natomiast nie mogę oznaczyć postów jako przeczytanych gdy wchodzę bez www (swiatelka.pl)
FF/Opera 9.6 Linux/XP
- Calineczka
- Kontakt:
Przy każdym logowaniu trzy wątki (usunięte wczoraj do kosza) są na stronie głównej promowane jako nieprzeczytane:
Przeglądarka Mozilla FF
pozdrawiam
yano
edit: poradziłem sobie, zaznaczając: "oznacz wszystkie fora jako przeczytane" , jednakże chciałem dodać, że z opisywanym problemem miałem do czynienia po raz pierwszy.
, natomiast po otwarciu wątków posty te nie są oznaczone jako nieprzeczytane. Występuje to tylko przy tych trzech wątkach.Zobacz posty nieprzeczytane [7]
Przeglądarka Mozilla FF
pozdrawiam
yano
edit: poradziłem sobie, zaznaczając: "oznacz wszystkie fora jako przeczytane" , jednakże chciałem dodać, że z opisywanym problemem miałem do czynienia po raz pierwszy.
pozdrawiam
dziękuję
i do widzenia
yano
dziękuję
i do widzenia
yano
- Calineczka
- Kontakt:
Po kliknięciu "Oznacz wszystkie fora jako przeczytane" wyskakuje:
Kod: Zaznacz cały
Sesja połączenia wygasła lub numer ID sesji jest nieprawidłowy.
Spróbuj ponownie.