W tej chwili troche ponad 20 zamówień ( 2 w tej chwili już nadane ) z tym że o ile dobrze pamiętam wpisali mnie chyba przy około 10-11 zamówieniu wtedy też były jaja z HK Post bo przesyłki szły po pare tygodni a często nawet miesiąc i może to ich skłoniło aby zmienić mi pośrednika, nie wiem ale ciesze się bo jak narazie ( odpukać w niemalowane czytać czoło ) przesyłki docierają szybko.pralat pisze:A ile masz zamówień za sobą, że uznali Cię za weterana?
Fasttech, kupony zniżkowe -5%
-
-
-
Ciekawą stronką do śledzenia przesyłek z SG jest Quantium, na stronce singapore post na samym dole jest odnośnik "quantium " ( stronka potrafi czasem przymulić komputer na moment ale się załaduje ). Tam w danych odbiorcy jest podane nawet moje imiepralat pisze:Ciekawostka, akurat dzisiaj zostało do mnie wysłane zamówienie (8. z kolei) via Singapore Post
Aby nie szukać http://www.quantiumsolutions.com/
PS: moje przesyłki właśnie dziś opuściły SG i pewnie w tygodniu dotrą ( zamówienia ze środy i piątku )
Krawiec.diy, w sumie temat o kuponach zniżkowych Fasttechu, ale skoro już piszesz o ciekawych stronach do śledzenia przesyłek, to wydaje mi się, że nikt nie wspominał tutaj o programie TrackChecker dla PC i Androida. Działa świetnie z HKPost, SGPost, Poczta Polska. Sprawdza status automatycznie i powiadamia o nowych zdarzeniach.
Dziś paczka dotarła do PL (ale jeszcze nie do mnie). Szybko jest ale szału nie ma przy ekonomicznej idącej równe 10 dni od wysłania i 11 od złożenia zamówienia (scalaki z ebaya).Krawiec.diy pisze:Singapore Post i faktycznie przesyłki idą szybciej w porównaniu do HK, zazwyczaj do maksymalnie 1,5 tyg czasu przy czym HK szły różnie nawet miesiąc.
Po użyciu kodu "PRICECONTROL" kosztuje ona 53$ co w przeliczeniu PayPala jest 175,10zł.
Jeśli wysyłka zostanie zrealizowana przez chyba darmową "Singapore Post" to dojdzie szybko - do mnie po 10 dniach doszła latarka.
PS. Wersja z neutralnym światłem nie ma diody z binu U2 tylko T6 - 800 lumenów zamiast 860.
Jeśli wysyłka zostanie zrealizowana przez chyba darmową "Singapore Post" to dojdzie szybko - do mnie po 10 dniach doszła latarka.
PS. Wersja z neutralnym światłem nie ma diody z binu U2 tylko T6 - 800 lumenów zamiast 860.
No właśnie się zastanawiam jak to zamówić żeby nie schrzanić, no ale najpierw muszę się pobawić z paypallem, poczytać co i jak, i dopiero bawienie się w rejestracje na fastechu
Ostatnio zmieniony poniedziałek 10 cze 2013, 22:12 przez _Shadow, łącznie zmieniany 1 raz.