potrzebuję wskazówek odnośnie mojego projektu, dla ułatwienia ponumeruję pytania, bardzo dziękuję za rzeczowe odpowiedzi

Lampką sterowałaby przetwornica Darelteka >>>LINK<<<
1.) Czy układ jak na zdjęciu będzie miał się dobrze czy takie połączenie może doprowadzić do spalenia ledów?

Przełącznik hebelkowy 3-pozycyjny ON-OFF-ON, 2-torowy. W jednej pozycji się świeci jedna dioda, w drugiej wszystkie trzy.
2.) Po co jest w tej przetwornicy wejście OFF (środkowy pin na wejściu zasilania), skoro wystarczy wyłącznik między baterią a jednym z pinów zasilania?
3.) Ma ktoś zdjęcie tej przetwornicy od spodu? Wiem od twórcy, że są tam jakieś ścieżki więc musi być podkładka izolująca jak ją będę chciał przykręcić do obudowy. Mnie interesuje czy jest tam płaska (i wystarczy na przykład 0.5mm podkładka oraz będzie 100% powierzchnia styku), czy są tam jakieś wystające układy jeszcze.
4.) Takie gniazdo jako złącze zasilania w lampce sprawdzi się wzorowo? >>>LINK<<<
Kwestia tego, że łatwo je będzie uszczelnić o-ringami

5.) Są gdzieś dostępne prostokątne uszczelki o konkretnych wymiarach? Na przykład 74x24mm, szerokość 2mm ? Tak żeby uszczelnić pokrywkę wokoło. Czy będę musiał ją sam tworzyć z 4 kawałków uszczelki, czego chciałbym uniknąć?
Pozdrawiam