Fasttech, kupony zniżkowe -5%
Fasttech, kupony zniżkowe -5%
Witam
Podczas składania zamówienia na samym dole, pod całkowitą sumą zamówienia jest link Have a coupon code?
Po kliknięciu, pojawia sie pole w które należy wpisać:
-BLF lub CPF lub TENOFF
Po wpisaniu kodu (jeśli jeden nie działa, spróbować następny), obniżka -5% na całe zamówienie. Nie dużo, ale cieszy
Jeśli taki temat już jest, to ten do usunięcia.
Podczas składania zamówienia na samym dole, pod całkowitą sumą zamówienia jest link Have a coupon code?
Po kliknięciu, pojawia sie pole w które należy wpisać:
-BLF lub CPF lub TENOFF
Po wpisaniu kodu (jeśli jeden nie działa, spróbować następny), obniżka -5% na całe zamówienie. Nie dużo, ale cieszy
Jeśli taki temat już jest, to ten do usunięcia.
- Calineczka
- Kontakt:
-
Potwierdzam kod 'TENOFF" nie działa już od jakiegoś czasu, mnie jakiś czas temu wpisali na liste " veteran shoppers " i wszystkie przesyłki realizowane mam bez dodatkowych dopłat poprzez Singapore Post i faktycznie przesyłki idą szybciej w porównaniu do HK, zazwyczaj do maksymalnie 1,5 tyg czasu przy czym HK szły różnie nawet miesiąc.
Tak troche poza tematem czy ktoś wymieniał już Rebate Points na coś ( nie wiem zniżki itp ) bo uzbierało mi się juz troche tego i nie wiem co z tym zrobić.
Tak troche poza tematem czy ktoś wymieniał już Rebate Points na coś ( nie wiem zniżki itp ) bo uzbierało mi się juz troche tego i nie wiem co z tym zrobić.