Ładowarka MiNh/NiCd
Ładowarka MiNh/NiCd
Witam.
Ponieważ moja stara GP nie nadąża,postanowiłem kupić jakąś tanią a przyzwoitą ładowarkę NiMh/NiCd.Moje wymagania spełniają-"Voice Kraft, model RB-2805AL" oraz- "BC-250 [M]" z trybem szybkiego ładowania. Proszę o opinie o tych ładowarkach oraz o wytłumaczenie jak działa tryb szybkiego ładowania w BC250[M].
Pozdrawiam.
Ponieważ moja stara GP nie nadąża,postanowiłem kupić jakąś tanią a przyzwoitą ładowarkę NiMh/NiCd.Moje wymagania spełniają-"Voice Kraft, model RB-2805AL" oraz- "BC-250 [M]" z trybem szybkiego ładowania. Proszę o opinie o tych ładowarkach oraz o wytłumaczenie jak działa tryb szybkiego ładowania w BC250[M].
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony niedziela 17 mar 2013, 13:25 przez ag, łącznie zmieniany 1 raz.
Całkiem niedawno też stałem przed wyborem ładowarki i kupiłem w końcu BC-700. Moje problemy z ładowaniem aku się skończyły, używam jej tylko z eneloopami ładuje elegancko. A co do ustawiania-do ogarnięcia Też sie zastanawiałem czy 100zł to trochę nie za dużo jak za ładowarkę, teraz wiem że nie
Ostatnio zmieniony poniedziałek 18 mar 2013, 16:25 przez bazylson, łącznie zmieniany 1 raz.