DREMEL multi-tip
- Calineczka
- Kontakt:
- Calineczka
- Kontakt:
- Calineczka
- Kontakt:
Uwaga - offtop! (Sami mnie do tego skłoniliście! )
Mordercze - znaczy mordujące ... mnie przez ... wyzysk! Pobudka 0500 (albo wcześniej) i w drogę (PKS, PKP, etc.), a powrót późnym wieczorem (dziś udało się wcześniej ). W dodatku w ten harmonogram musiałem wcisnąć egzamin na ... prawo jazdy (tak, tak - dopiero, jako stary koń ). ZDAŁEM (egzaminator był łaskawy - ja sam siebie chyba nie przepuściłbym )! Teraz kilka spokojniejszych dni
Mordercze - znaczy mordujące ... mnie przez ... wyzysk! Pobudka 0500 (albo wcześniej) i w drogę (PKS, PKP, etc.), a powrót późnym wieczorem (dziś udało się wcześniej ). W dodatku w ten harmonogram musiałem wcisnąć egzamin na ... prawo jazdy (tak, tak - dopiero, jako stary koń ). ZDAŁEM (egzaminator był łaskawy - ja sam siebie chyba nie przepuściłbym )! Teraz kilka spokojniejszych dni
Dubito ergo sum!
- Calineczka
- Kontakt:
Ja ze swojego dremelka jest zadowolony . Działa bez zarzutów. Używam go głównie do termo koszulek, dogrzewania podczas lutowania czegoś większego zwykłą oporówką, cięcia plastiku, zapalania kuchenki gazowej jak zabraknie zapałek . Co do zgrzewania to "sklejałem" kawałki plastikowe bez większego problemu, ale od niewidocznej strony.