Podziel się swoją radością
I jaka pierwsza reakcja?pier pisze:Gratulacje Flora.
A ja takie coś ujrzałem dwa dni temu.
[url=http://www.swiatelka.pl/upload_img/miniaturki/IMG_50ffee4ad1bfc6272.jpg]Obrazek[/url]
Już się koło z prądnicą zaplata i niedługo zamówienie ze sklepu rowerowego za prawie 1k zł przyjedzie gratisowym kurierem. Na allegro kupiłem przetwornice do obsługi tegoż dynama.
Jeszcze tylko 3 miesiące nauki, matury, na miesiąc do jakiejś roboty i jestem prawie gotowy na podróż z dziewczyną rowerem po zachodniej europie Wstępnie przejedziemy przez Słowację i Czechy do Niemiec a potem nad polskie morze. Co dokładnie zwiedzimy to jeszcze nie wiem.
Jeszcze tylko 3 miesiące nauki, matury, na miesiąc do jakiejś roboty i jestem prawie gotowy na podróż z dziewczyną rowerem po zachodniej europie Wstępnie przejedziemy przez Słowację i Czechy do Niemiec a potem nad polskie morze. Co dokładnie zwiedzimy to jeszcze nie wiem.
SF L2 XM-L T5 4B
Armytek Wizard WR
Armytek Wizard WR
Dziękuje wszystkim. Mój udział był znikomy, więc gratulacje przekazałem dalej
Gratuluję. Jeżeli to Twój pierwszy raz to właśnie zaczęła się Wam niesamowita przygoda, a już za chwilę spory przewrót w życiu. Powodzeniapier pisze:A ja takie coś ujrzałem dwa dni temu.
Jeżeli chodzi o zwierzaki to mam dwie szynszyle, więc jest 5:1Calineczka pisze:na pocieszenie też jestem w mniejszości, jedynie kot jest po mojej stronie
Myślę, że mam jeszcze kilka lat żeby popracować nad odpowiednim dostępem do pomieszczeń w domu. Na szczęście mam w razie czego osobno łazienkę i ubikacjęwikrap1 pisze:Masz już projekt drugiej łazienki, czy masz działkę i kibelek na dworze?
Moje oświetlenie rowerowe: (3+2)xXML z przodu + 2xXP-E z tyłu + gorące obręcze + bidon z prądem + rozświetlona przyczepka
- Calineczka
- Kontakt:
- Calineczka
- Kontakt:
Witam
Ale faktycznie, aplikacje się nie uruchamiają tylko pojawiają...
Ja mam Crucial M4 64GB
Pozdrawiam
A mnie czasem denerwuje szybkość rozwijania opcji w pasku zadań, ciężko trafić bo wszystko znikaCalineczka pisze:A ja dostałem w prezencie dysk SSD, ... nie poznaję swojego laptopa Nie przypuszczałem, że to aż taka różnica.
Ale faktycznie, aplikacje się nie uruchamiają tylko pojawiają...
Ja mam Crucial M4 64GB
Pozdrawiam
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Mi SSD po 2 latach już jest za wolny a co dopiero, gdy dopadnę laptopa od mojej, posiadający zwykłego twardziela
Co do głównego tematu to radość mam z nowej lampki nad biurkiem zrobionej z MT-G2 5000K sterowanej prądem do 3A (z regulacją). Nareszcie mam jasno i przy okazji oszczędnie.
[ Dodano: 28 Styczeń 2013, 18:12 ]
No i jest kolejny powód do radości. Mam w końcu, prawie wymarzone, podłoża na 3 LEDY XP-x zrobione na zamówienie do soczewek 20 i 22mm.
Tak, to jest miedź i ma 5mm grubości oraz odpowiednio fi 20 i 22mm
Co do głównego tematu to radość mam z nowej lampki nad biurkiem zrobionej z MT-G2 5000K sterowanej prądem do 3A (z regulacją). Nareszcie mam jasno i przy okazji oszczędnie.
[ Dodano: 28 Styczeń 2013, 18:12 ]
No i jest kolejny powód do radości. Mam w końcu, prawie wymarzone, podłoża na 3 LEDY XP-x zrobione na zamówienie do soczewek 20 i 22mm.
Tak, to jest miedź i ma 5mm grubości oraz odpowiednio fi 20 i 22mm