Niestety aparat jakim dysponuję nie pstryka za pięknych fotek w słabym oświetleniu (chodz "słabe" raczej tutaj nie pasuję

Mój Hidzio powstał na bazie popularnego żółtego Chińskiego szperacza, tak samo Chinski jak obudowa jest palnik 4300K i przetwornica (malutka niebieska dostępna na alledrogo).
Całość zasilam żelowym 4,5Ah akumulatorem który wraz z przetwornicą bez najmniejszego oporu zmieścił się do środka.
Runtime po 10 godzinach ładowania i napięciu na aku 13,15 V wyniósł dokładnie 45 minut, z czego jestem raczej zadowolony
Wygląda standardowo:

Aby lepiej skupić wiązkę przesunąłem palnik o kilka milimetrów, jest teraz prawie dobrze, w wolnej chwili spróbuję to jeszcze poprawić.
Na pierwszy plan fotka komina elektrociepłowni na Pogórzu w Gdyni, nie widać tego zbytnio ale na żywo z odległości 600m widoczna jest wyraźnie oświetlona część komina. (pomimo bardzo jasnego otoczenia).

Odniesienie - hala znajduję się w odległości 100m, słup wysokiego napięcia, ledwo za nią widoczny to już 220m.

Taraz oświetlamy hale:

A teraz słupy.

Jeśli nie zabraknie mi chęci to wyciągnę przyjaciela dysponującego porządnym sprzętem fotograficznym i coś tam jeszcze pstryknę.
I na koniec

To tak dla rozruszania działu

Pozdrawiam.