Cześć fotorondo,fotorondo pisze:marmez
To ja poproszę takie cóś do ver. 1,3

Pozdrawiam marmez
Cześć fotorondo,fotorondo pisze:marmez
To ja poproszę takie cóś do ver. 1,3
C pisze:Cześć fotorondo,fotorondo pisze:marmez
To ja poproszę takie cóś do ver. 1,3normalnie nie wiem, co mam napisać. To jakieś 15 minut pracy (albo mniej) w edytorze tekstu, akurat nie mam ochoty tego robić, bo do niczego mi się to nie przyda, ponieważ tego sterownika nie mam. Polecam LibreOffice, bo darmowy i opensource.
Pozdrawiam marmez
Zdaje się, że nie da się go ustawić na stałe, bo w opisie jest napisane:Piotrix pisze:Pytanie dotyczace wersji 1.4. Nie zrozumialem czy stobo mozma zaprogramowac jako jeden z tybow?
Majac wylaczona latarke ile razy trzeba by naciskac aby uzyskac strobo?
Tj po zaprogramowaniu ile razy (najmniej) trzeba naciskac tak aby uzyskac storbo ?
Czyli po włączeniu najmniej 6-klik, aby włączyć strobo.stroboskop nie jest zapamiętywany, po ponownym uruchomieniu (kliku) latarka przechodzi w tryb ciągły o identycznej mocy
Za taki mocny stroboskop na rowerze, to powinni latarkę zabierać rowerzyście. Takie jest moje zdanie, bo okropnie mnie denerwują takie mocne stroboskopy tak mocno dające mi po oczach.Piotrix pisze: Wydaje mi ze wlasnie sterownik standard - tj do prosztyszch zastosowan powinen miec zwyczajny rowerowy trobo (tj. na przykald 3-4Hz przy 40%) jako podstawawa funcje.