Podziel się swoją radością
I jaka pierwsza reakcja?pier pisze:Gratulacje Flora.
A ja takie coś ujrzałem dwa dni temu.
[url=http://www.swiatelka.pl/upload_img/miniaturki/IMG_50ffee4ad1bfc6272.jpg]Obrazek[/url]
Już się koło z prądnicą zaplata i niedługo zamówienie ze sklepu rowerowego za prawie 1k zł przyjedzie gratisowym kurierem. Na allegro kupiłem przetwornice do obsługi tegoż dynama.
Jeszcze tylko 3 miesiące nauki, matury, na miesiąc do jakiejś roboty i jestem prawie gotowy na podróż z dziewczyną rowerem po zachodniej europie
Wstępnie przejedziemy przez Słowację i Czechy do Niemiec a potem nad polskie morze. Co dokładnie zwiedzimy to jeszcze nie wiem.
Jeszcze tylko 3 miesiące nauki, matury, na miesiąc do jakiejś roboty i jestem prawie gotowy na podróż z dziewczyną rowerem po zachodniej europie

SF L2 XM-L T5 4B
Armytek Wizard WR
Armytek Wizard WR
Dziękuje wszystkim. Mój udział był znikomy, więc gratulacje przekazałem dalej

Gratuluję. Jeżeli to Twój pierwszy raz to właśnie zaczęła się Wam niesamowita przygoda, a już za chwilę spory przewrót w życiu. Powodzeniapier pisze:A ja takie coś ujrzałem dwa dni temu.

Jeżeli chodzi o zwierzaki to mam dwie szynszyle, więc jest 5:1Calineczka pisze:na pocieszenie też jestem w mniejszości, jedynie kot jest po mojej stronie

Myślę, że mam jeszcze kilka lat żeby popracować nad odpowiednim dostępem do pomieszczeń w domu. Na szczęście mam w razie czego osobno łazienkę i ubikacjęwikrap1 pisze:Masz już projekt drugiej łazienki, czy masz działkę i kibelek na dworze?

Moje oświetlenie rowerowe: (3+2)xXML z przodu + 2xXP-E z tyłu + gorące obręcze + bidon z prądem + rozświetlona przyczepka
- Calineczka
- Kontakt:
- Calineczka
- Kontakt:
Witam
Ale faktycznie, aplikacje się nie uruchamiają tylko pojawiają...
Ja mam Crucial M4 64GB
Pozdrawiam
A mnie czasem denerwuje szybkość rozwijania opcji w pasku zadań, ciężko trafić bo wszystko znikaCalineczka pisze:A ja dostałem w prezencie dysk SSD, ... nie poznaję swojego laptopaNie przypuszczałem, że to aż taka różnica.
![]()

Ale faktycznie, aplikacje się nie uruchamiają tylko pojawiają...
Ja mam Crucial M4 64GB

Pozdrawiam
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Mi SSD po 2 latach już jest za wolny a co dopiero, gdy dopadnę laptopa od mojej, posiadający zwykłego twardziela
Co do głównego tematu to radość mam z nowej lampki nad biurkiem zrobionej z MT-G2 5000K sterowanej prądem do 3A (z regulacją). Nareszcie mam jasno i przy okazji oszczędnie.
[ Dodano: 28 Styczeń 2013, 18:12 ]
No i jest kolejny powód do radości. Mam w końcu, prawie wymarzone, podłoża na 3 LEDY XP-x zrobione na zamówienie do soczewek 20 i 22mm.

Tak, to jest miedź i ma 5mm grubości oraz odpowiednio fi 20 i 22mm

Co do głównego tematu to radość mam z nowej lampki nad biurkiem zrobionej z MT-G2 5000K sterowanej prądem do 3A (z regulacją). Nareszcie mam jasno i przy okazji oszczędnie.
[ Dodano: 28 Styczeń 2013, 18:12 ]
No i jest kolejny powód do radości. Mam w końcu, prawie wymarzone, podłoża na 3 LEDY XP-x zrobione na zamówienie do soczewek 20 i 22mm.

Tak, to jest miedź i ma 5mm grubości oraz odpowiednio fi 20 i 22mm