Wspólne zakupy w Maritexie - ktoś chętny ?

gdzie i jak kupować oraz nasze o tym opinie
Awatar użytkownika
skaktus

Wspólne zakupy w Maritexie - ktoś chętny ?

Post autor: skaktus »

Witam.

Czy jest ktoś kto będzie w najbliższym czasie robił zakupy w Maritexie ? Chciałbym kupić kilka sztuk MCPCB, jednak regulamin Maritexu nie przyjmuje zamówień poniżej 30 zł. Pisałem do sklepu czy w ramach wyjątku można coś z tym zrobić i zero odzewu.

Jak ktoś chętny, proszę pisac.
ILPT
Awatar użytkownika
Flora

Post autor: Flora »

Zrobiłem zakupy w ubiegły piątek :) Jeżeli początek lutego jest najbliższym czasem to mogę trochę dołożyć do zamówienia.
Awatar użytkownika
skaktus

W sumie im szybciej tym lepiej, ale jak nic się innego nie trafi to nia ma sprawy. Koszt moich zakupów to około 5 zł :P
ILPT
Awatar użytkownika
Flora

Post autor: Flora »

Moje ostatnie to 150 zł. Wysyłają tylko kurierem, sama przesyłka to 15 zł, więc trzeba było zminimalizować wpływ kosztów dodatkowych :-)

Warunki sprzedaży dla osób indywidualnych mają niezbyt zachęcające. Kupowałem między innymi złącza w rastrze 4 mm - potrzebowałem czterech sztuk. Ceny gniazd i korpusów wtyków tak niskie, że trzeba zamówić 30 sztuk, aby przekroczyć minimalny próg 2 zł dla pozycji. Do tego konektory zaciskane na przewód będące częścią tych gniazd w minimalnej ilości 100 sztuk i z 5 zł robi się 15.

A może ktoś z okolic Gdyni podjąłby się zakupów na miejscu?
Awatar użytkownika
skaktus

Nigdy nie rozumiałem takich obostrzeń w firmach - nawet sprzedając w detalu można zarobić i to więcej niż w hurcie.

Jesli ktoś się znajdzie z okolicy to chętnie się dołączam.
ILPT
Us3r

Post autor: Us3r »

Zakupy zrobione?
Tez bym potrzebowal 2szt mcpcb doslownie bo sie machnelem przy zamowieniu... (6 diod i 4mcpcb)
ale chyba za pozno watek zorientowalem?
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony niedziela 17 lut 2013, 18:25 przez Us3r, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
skaktus

Zamówienie już dawno zrealizowane.
ILPT
ODPOWIEDZ