Otóż po to, żeby je mieć na nieprzewidziane okoliczności, w których te tryby mogą okazać się niezbędne A mówiąc (niewiele) poważniej, mam kilka latarek, w których podobają mi się tryby specjalne i chciałbym mieć w jednym urządzeniu ich super-kompilację + moje własne wymysły, których nikt jeszcze nie implementował - bo nie wiedział, jak bardzo są przydatne
Po prostu powstałaby latarka taka, że nie musiałbym już kupować żadnej innej...
Latarka MyTorch - dyskusja
Witam
Mam taką latarkę i na jednym z trybów nadaje moje imię morsem
Pozdrawiam
No to kup sobie myTorch ściągasz program, podłączasz latarkę do kompa i ... nieograniczona wyobraźnia może dać swój upust.pralat pisze:Otóż po to, żeby ... mieć w jednym urządzeniu ich super-kompilację + moje własne wymysły, których nikt jeszcze nie implementował - bo nie wiedział, jak bardzo są przydatne
Po prostu powstałaby latarka taka, że nie musiałbym już kupować żadnej innej...
Mam taką latarkę i na jednym z trybów nadaje moje imię morsem
Pozdrawiam
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
- extreme_ilumin
Witam
Kupiłem ją już dawno temu za 100$, była to promocja. Niestety nie sprawdzałem czasów świecenia, bo de facto latarka nie ma trybów, takowe ustalasz sam.
Prądów też nie mierzyłem, bo klejona jest.
Pozdrawiam
PS: Nie zaśmiecajmy koledze
Kupiłem ją już dawno temu za 100$, była to promocja. Niestety nie sprawdzałem czasów świecenia, bo de facto latarka nie ma trybów, takowe ustalasz sam.
Prądów też nie mierzyłem, bo klejona jest.
Pozdrawiam
PS: Nie zaśmiecajmy koledze
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Otóż właśnie, poproszę o wydzielenie offtopów o myTorch
Krzycho> Wydzielone .
Krzycho> Wydzielone .
Ostatnio zmieniony środa 12 gru 2012, 20:40 przez greg, łącznie zmieniany 1 raz.