Prezent dla kobiety

....nie pasujące gdzie indziej...
Awatar użytkownika
ologda

Prezent dla kobiety

Post autor: ologda »

Cześć .
Siedzę i myślę , myślę i siedzę ...
Co kupić żonie "pod choinkę"?
I nic ciekawego nie mogę znaleść .

Kobietka ma 38 lat ,na dostawała się kosmetyków , ciuchów, perfum , ostatnio latarkę jej kupiłem ;) . Chciałbym kupić coś "super".

Co Wy kupicie swojej kobiecie??

pozdrawiam
Grzesiek
Marcin S.

Post autor: Marcin S. »

Wykropkuj ten wiek, chłopie ;) Albo chociaż zakoduj, kod Greya np. jest dobry, nikt go już właściwie nie zna.

Mam ten sam problem, co Ty. Stara rada mówi, że kawałek złota/srebra/diament (taki Koh-I-Noor dla przykładu) zawsze się spodobają ;) Zostawiam to jako wyjście awaryjne na ostatnią chwilę. I kombinuję.

W naszym przypadku do tej pory prezent nie musiał być "super", żeby trafić w dziesiątkę. Od kilku lat jestem publicznie chwalony za mysz bezprzewodową. Jeśli widzisz, że coś mogłoby dziewczynie ułatwić życie - to jest dobry pomysł.

A nie da się namówić na napisanie listu do św. Mikołaja? :)

Pzdr.
M.
P_iter

Post autor: P_iter »

Domyślam się, że miernik cyfrowy lub ładowarka, jej nie usatysfakcjonuje.... Może zestaw noży a sobie zestaw ostrzałek diamentowych, aby żony noże były zwsze ostre. Uprzedzam, że pomysł może być ryzykowny, bo dawanie ostrego noża kobiecie do ręki w przypadku konfliktu może się zemścić. :mrgreen:
Pozdrawiam
P_iter
Ijon
Kontakt:

Post autor: Ijon »

Ja swojej żonie kupiłem torebkę od Słonia Torbalskiego, spodobała się tak bardzo że nie chce już innych prezentów ;-)
Wydaje mi się że każda kobieta ma zbyt mało torebek, a przynajmniej tak sądzi :)
P_iter

Post autor: P_iter »

Ijon pisze: Wydaje mi się że każda kobieta ma zbyt mało torebek, a przynajmniej tak sądzi :)
Dotyczy to także butów, ubrań, kosmetyków a już zwłaszcza złota i kamieni szlachetnych.
Pozdrawiam
P_iter
Awatar użytkownika
ologda

Ijon pisze:Ja swojej żonie kupiłem torebkę od Słonia Torbalskiego, spodobała się tak bardzo że nie chce już innych prezentów ;-)
Wydaje mi się że każda kobieta ma zbyt mało torebek, a przynajmniej tak sądzi :)
Super pomysł :mrgreen:
Awatar użytkownika
Nightmare

Post autor: Nightmare »

Ja swojej kupiłem skuter aby się wszędzie łatwiej jej dojechało- była przeszczęśliwa, za to ja nie wiedziałem na co się rzuciłem i teraz kochanie wymień pasek, kochanie wymień akumulator, kochanie lusterko odpadło, kochanie paliwo musisz kupić, kochanie przegląd, opona przebita, opłaty........................... mogłem kupić biżuterię ;P
MPP-1 / Skyline I / L2P T6 / LL P7 / RC-39@XR-E R2 1.05A / C2 HA-III@T6 2.8A / Niwalker NWK600N1/ UF WF-501B / Balder SE-2@U3 3.04A / Shadov TC500 / SF M9
neutrinus
Kontakt:

Re: Prezent dla kobiety

Post autor: neutrinus »

ologda pisze:Co Wy kupicie swojej kobiecie??
* czytnik książek

Albo kup jej przeżycie a nie rzecz: rajd terenówką, zjazd po linie, spływ kajakiem, naukę jazdy po śliskim, lot balonem..
Awatar użytkownika
Kazik

Post autor: Kazik »

neutrinus pisze:
Albo kup jej przeżycie a nie rzecz: rajd terenówką, zjazd po linie, spływ kajakiem, naukę jazdy po śliskim, lot balonem..
+1.
Czasem zdarzy się coś ciekawego na Grouponie czy Citeamie, a to najłatwiejszy sposób na zakup podobnej usługi.
Awatar użytkownika
Nightmare

Post autor: Nightmare »

neutrinus pisze:Albo kup jej przeżycie a nie rzecz: rajd terenówką, zjazd po linie, spływ kajakiem, naukę jazdy po śliskim, lot balonem..
Podsumowując:
pomyśli że chcesz ją zabić lub utopić lub że chcesz powiedzieć że kobiety źle prowadzą auto :P:P:P
MPP-1 / Skyline I / L2P T6 / LL P7 / RC-39@XR-E R2 1.05A / C2 HA-III@T6 2.8A / Niwalker NWK600N1/ UF WF-501B / Balder SE-2@U3 3.04A / Shadov TC500 / SF M9
Awatar użytkownika
ologda

Kazik pisze:
neutrinus pisze:
+1.
Czasem zdarzy się coś ciekawego na Grouponie czy Citeamie, a to najłatwiejszy sposób na zakup podobnej usługi.
Znalazłem fajny pomysł na gruponie - mata masująca ogrzewająca do auta .
A ,że moja żona w tym aucie nie ma podgrzewanego fotela to będzie miała mate . :mrgreen:
Awatar użytkownika
Dariusz70

Post autor: Dariusz70 »

Ostatnio na Mikołaja kupiłem swojej kobiecie małą wieżę grającą (Panasonica). Do tego zestawy kolęd. Głównie stare kolędy.
Jest bardzo świątecznie.
Dariusz70
darek.l(małpa)interia.pl
Tomaek

Post autor: Tomaek »

WItam.

Dariusz70 umów żonę u kosmetyczki będzie skakała do góry.
Znam to sama nie pójdzie bo nie ma kiedy albo jeszcze coś innego wyskoczy.
Zapisz i niech się tuninguje.
:mrgreen:

Pozdrawiam
Tomek
L2X, SRK 3,3A
Awatar użytkownika
Dariusz70

Post autor: Dariusz70 »

Do kosmetyczki to umawia się sama. A na gwiazdkę konkretny (oj konkretny :roll: ) zestaw kosmetyków.
Na razie zarabiam na te kosmetyki.
Dariusz70
darek.l(małpa)interia.pl
Marcin S.

Post autor: Marcin S. »

Tomaek pisze:Zapisz i niech się tuninguje.
:mrgreen:
To zależy. U mojej Pani kupon na zabiegi kosmetyczne nadal leży w torebce. Od dwóch lat :/

Kobiety...

Powodzenia!
M.
ODPOWIEDZ