Prezent dla kobiety
Prezent dla kobiety
Cześć .
Siedzę i myślę , myślę i siedzę ...
Co kupić żonie "pod choinkę"?
I nic ciekawego nie mogę znaleść .
Kobietka ma 38 lat ,na dostawała się kosmetyków , ciuchów, perfum , ostatnio latarkę jej kupiłem . Chciałbym kupić coś "super".
Co Wy kupicie swojej kobiecie??
pozdrawiam
Grzesiek
Siedzę i myślę , myślę i siedzę ...
Co kupić żonie "pod choinkę"?
I nic ciekawego nie mogę znaleść .
Kobietka ma 38 lat ,na dostawała się kosmetyków , ciuchów, perfum , ostatnio latarkę jej kupiłem . Chciałbym kupić coś "super".
Co Wy kupicie swojej kobiecie??
pozdrawiam
Grzesiek
Wykropkuj ten wiek, chłopie Albo chociaż zakoduj, kod Greya np. jest dobry, nikt go już właściwie nie zna.
Mam ten sam problem, co Ty. Stara rada mówi, że kawałek złota/srebra/diament (taki Koh-I-Noor dla przykładu) zawsze się spodobają Zostawiam to jako wyjście awaryjne na ostatnią chwilę. I kombinuję.
W naszym przypadku do tej pory prezent nie musiał być "super", żeby trafić w dziesiątkę. Od kilku lat jestem publicznie chwalony za mysz bezprzewodową. Jeśli widzisz, że coś mogłoby dziewczynie ułatwić życie - to jest dobry pomysł.
A nie da się namówić na napisanie listu do św. Mikołaja?
Pzdr.
M.
Mam ten sam problem, co Ty. Stara rada mówi, że kawałek złota/srebra/diament (taki Koh-I-Noor dla przykładu) zawsze się spodobają Zostawiam to jako wyjście awaryjne na ostatnią chwilę. I kombinuję.
W naszym przypadku do tej pory prezent nie musiał być "super", żeby trafić w dziesiątkę. Od kilku lat jestem publicznie chwalony za mysz bezprzewodową. Jeśli widzisz, że coś mogłoby dziewczynie ułatwić życie - to jest dobry pomysł.
A nie da się namówić na napisanie listu do św. Mikołaja?
Pzdr.
M.
Domyślam się, że miernik cyfrowy lub ładowarka, jej nie usatysfakcjonuje.... Może zestaw noży a sobie zestaw ostrzałek diamentowych, aby żony noże były zwsze ostre. Uprzedzam, że pomysł może być ryzykowny, bo dawanie ostrego noża kobiecie do ręki w przypadku konfliktu może się zemścić.
Pozdrawiam
P_iter
P_iter
Ja swojej kupiłem skuter aby się wszędzie łatwiej jej dojechało- była przeszczęśliwa, za to ja nie wiedziałem na co się rzuciłem i teraz kochanie wymień pasek, kochanie wymień akumulator, kochanie lusterko odpadło, kochanie paliwo musisz kupić, kochanie przegląd, opona przebita, opłaty........................... mogłem kupić biżuterię ;P
MPP-1 / Skyline I / L2P T6 / LL P7 / RC-39@XR-E R2 1.05A / C2 HA-III@T6 2.8A / Niwalker NWK600N1/ UF WF-501B / Balder SE-2@U3 3.04A / Shadov TC500 / SF M9
Re: Prezent dla kobiety
* czytnik książekologda pisze:Co Wy kupicie swojej kobiecie??
Albo kup jej przeżycie a nie rzecz: rajd terenówką, zjazd po linie, spływ kajakiem, naukę jazdy po śliskim, lot balonem..
+1.neutrinus pisze:Albo kup jej przeżycie a nie rzecz: rajd terenówką, zjazd po linie, spływ kajakiem, naukę jazdy po śliskim, lot balonem..ologda pisze:Co Wy kupicie swojej kobiecie??
Czasem zdarzy się coś ciekawego na Grouponie czy Citeamie, a to najłatwiejszy sposób na zakup podobnej usługi.
Podsumowując:neutrinus pisze:Albo kup jej przeżycie a nie rzecz: rajd terenówką, zjazd po linie, spływ kajakiem, naukę jazdy po śliskim, lot balonem..
pomyśli że chcesz ją zabić lub utopić lub że chcesz powiedzieć że kobiety źle prowadzą auto :P:P
MPP-1 / Skyline I / L2P T6 / LL P7 / RC-39@XR-E R2 1.05A / C2 HA-III@T6 2.8A / Niwalker NWK600N1/ UF WF-501B / Balder SE-2@U3 3.04A / Shadov TC500 / SF M9
Znalazłem fajny pomysł na gruponie - mata masująca ogrzewająca do auta .Kazik pisze:+1.neutrinus pisze:Albo kup jej przeżycie a nie rzecz: rajd terenówką, zjazd po linie, spływ kajakiem, naukę jazdy po śliskim, lot balonem..ologda pisze:Co Wy kupicie swojej kobiecie??
Czasem zdarzy się coś ciekawego na Grouponie czy Citeamie, a to najłatwiejszy sposób na zakup podobnej usługi.
A ,że moja żona w tym aucie nie ma podgrzewanego fotela to będzie miała mate .