NIGHT HUNTER II
NIGHT HUNTER II
Cześć wszystkim.
Kolega zobaczył moją latarkę i myśli jaką sobie sprawić .
Ma ochotę na zakup takiego modelu .
http://www.mactronic.pl/pl/products/tac ... m/375.html
Pomyślałem ,że dowiem się od Was, co o takim zakupie myślicie .
Proszę o podpowiedzi kupić ponieważ .... , nie kupić bo jest...
dziękuje z góry .
Grzesiek
p.s. szukałem na forum o tej latarce info ,lecz nie znalazłem nic.
Kolega zobaczył moją latarkę i myśli jaką sobie sprawić .
Ma ochotę na zakup takiego modelu .
http://www.mactronic.pl/pl/products/tac ... m/375.html
Pomyślałem ,że dowiem się od Was, co o takim zakupie myślicie .
Proszę o podpowiedzi kupić ponieważ .... , nie kupić bo jest...
dziękuje z góry .
Grzesiek
p.s. szukałem na forum o tej latarce info ,lecz nie znalazłem nic.
- Calineczka
- Kontakt:
Piszę z telefonu więc będzie skrótowo - kit wciskają aż miło Przykład: 100 procent przez 60 minut z ogniwa 2600 mAh przy "sile światła" 1070 lumenów Akurat hasłowo podpowiem - stabilizacja / ilość lumenów z katalogu a nie z pomiarów / straty na sterowniku i optyce / pobór energii z aku a ilość prądu w diodę...
Pozdr.
Pikom
Pikom
Niech już lepiej kolega, skoro upiera się przy zoomach zakupi jakiegoś większego Led Lensera (np. P14), bo ten MacTronic tak jak już powyżej napisano na pewno nie jest wart tych pieniędzy (480zł ) , a w dodatku podane w opisie parametry wyssane są chyba z brudnego palca sprzedawcy, no chyba że kolega jest zarazem i "jeleniem" i myśliwym z zapędami na szklarza (lubi wciskanie kitu).ologda pisze:Kolega bardzo ukierunkowany jest na ten model , szczególnie że w Gdańsku jest za 480 zł.Nightmare pisze:Z zoomów to tylko, Led Lenser, Romisen Rc-39, POP lite T63/T31B
Dlatego pytanie zamknięte , kupic , nie kupić
___
Mam tą latarkę i jestem z niej w sumie zadowolony, godzina na 100% mocy jest przesadzona, na oko max 30 minut, potem znacząco zaczyna coraz słabiej świecić, bardzo dobra do oświetlania większego terenu na odległosciach do kilkunastu max. 20 metrów, na maksymalnym rozsyle światła, na oko na odległości 15m snop światła ma ok 10m średnicy, minusem jest zniekształcony snop światła na największym skupieniu, wiązka poprostu jest kwadratowa, nie miałem mozliwości pomiaru ilości świała ale świeci jaśniej od deklarowanych latarek 700lm. Zgadzam się co do ceny, swoją kupiłem za niecałe 300pln i myślę że to adekwatna cena, 480pln to już ciut za drogo
Nie ale za tą kasę kupiłbym albo 3 latarki albo jedną za połowę tej ceny i lepszątobias1 pisze:Jezu, a ja myślałem, że przepłaciłem dając 50zł za EMOSa zoom... Ktoś porównywał tę latarkę (Night Hunter) z czymś popularnym kiedykolwiek? Czy w ogóle z czymkolwiek?
MPP-1 / Skyline I / L2P T6 / LL P7 / RC-39@XR-E R2 1.05A / C2 HA-III@T6 2.8A / Niwalker NWK600N1/ UF WF-501B / Balder SE-2@U3 3.04A / Shadov TC500 / SF M9
Kolego z całym szacunkiem ale jak porównać profesjonalną latarkę która ma 1000lm do zabawki która świeci 10 razy słabiej, tak się składa że mam wspomnianą przez Ciebie latarkę EMOSa i nie ma co porównywać Tak jak pisałem 480pln bym nie dał ale za połowę tej ceny jestem zadowolonytobias1 pisze:Jezu, a ja myślałem, że przepłaciłem dając 50zł za EMOSa zoom... Ktoś porównywał tę latarkę (Night Hunter) z czymś popularnym kiedykolwiek? Czy w ogóle z czymkolwiek?
Ostatnio zmieniony środa 30 sty 2013, 17:41 przez oktogenek, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja też jestem zadowolony a wydałem połowę tego co tyoktogenek pisze:Kolego z całym szacunkiem ale jak porównać profesjonalną latarkę która ma 1000lm do zabawki która świeci 10 razy słabiej, tak się składa że mam wspomnianą przez Ciebie latarkę EMOSa i nie ma co porównywać Tak jak pisałem 480pln bym nie dał ale za połowę tej ceny jestem zadowolony
A na poważnie za tego Mac'a maks 150zł bym dał więcej się nie opłaca
MPP-1 / Skyline I / L2P T6 / LL P7 / RC-39@XR-E R2 1.05A / C2 HA-III@T6 2.8A / Niwalker NWK600N1/ UF WF-501B / Balder SE-2@U3 3.04A / Shadov TC500 / SF M9
MacTronic to niezłe lampki, ale w złych cenach, które są praktycznie przy każdym modelu tak ze 3-4 razy przeszacowane, jakość lampek przyzwoita, mam ich dwie tylne lampki rowerowe i nie można złego sowa o nich powiedzieć.
MacTronic to chyba tylko brand, który w sumie jest raptem napisem umieszczanym na różnych, chińskich lampkach występujących też pod wieloma innymi nazwami w sporo niższych cenach.
W takich "mactronickowych" cenach można zakupić już coś bardziej markowego i sporo lepszego w temacie latarek LED.
___
MacTronic to chyba tylko brand, który w sumie jest raptem napisem umieszczanym na różnych, chińskich lampkach występujących też pod wieloma innymi nazwami w sporo niższych cenach.
W takich "mactronickowych" cenach można zakupić już coś bardziej markowego i sporo lepszego w temacie latarek LED.
___