Ktokolwiek widział jak świeci, ktokolwiek macał?
Diodę można kupić TUTAJ za zwei ojro a z danych wygląda że jest ona "zamiennikiem" XP-G. Z zagranicznych forum wywnioskować można że nie jest to jakaś nowość a światełkowa wyszukiwarka milczy na ten temat.
EDIT:
Po chwili zauważyłem że dioda z linku została wycofana z oferty więc daje link do innej z tego samego sklepu o tych samych parametrach.
Co ciekawe 100szt kosztuje 99ojro a tym by już szło cały dom oświetlić (gdyby nie niskie CRI jak na domowe warunki), są tez barwy ciepłe oraz PCB i diody z PCB w ofercie sklepu.
Sławku obiecuję pisać już od teraz z polskimi ogonkami, cobyś nie musiał edytować cały czas
SAMSUNG 3535 Ceramic Power LED
SAMSUNG 3535 Ceramic Power LED
Ostatnio zmieniony piątek 26 paź 2012, 11:09 przez ElSor, łącznie zmieniany 6 razy.
Parametry wyglądają ciekawie. Cena też, wg tego samego sklepu mamy połowę ceny xp-g. To nie pozostaje nic innego jak kupići testować. Chętnie bym kupił ale obsługa sklepu w tym języku to dla mnie troszkę trudność. Ciekawe czy pasuje na podłoża po CREE
Mag 5D sst50 / romisen RC-C8 mod xpg / romisen RC-A4 / TIROSS mod xpg + regina /wydumka 2x18650+ XM-L + ref SMO // Mag Solitaire nichia 5mm / UniqueFire UF-DT1 Mod XM-l / "coś" 2x 16340 z xre q5 i refem SMO /UltraFire WF-501B xpg + ref SMO
Porównując parametry do xm-l to najcieplejszy tint 3C a najsprawniejszy bin T5.
Do rozważenia na jakiegoś potwora ze ścianą diod przy rozsądnym budżecie (o ile się da zakupić te dobre biny) - wtedy nikt się nie przejmuje maks prądem ani maks jasnością, przecież można po taniości dorzucić jeszcze garść diod.
EDIT: poszedłem po rozum do głowy, CRi nie jest takie złe jeśli porównujemy z binami latarkowymi a nie wszystkimi dostępnymi. To, że samsung nie ma lepszych to nic nie oznacza .
Do rozważenia na jakiegoś potwora ze ścianą diod przy rozsądnym budżecie (o ile się da zakupić te dobre biny) - wtedy nikt się nie przejmuje maks prądem ani maks jasnością, przecież można po taniości dorzucić jeszcze garść diod.
EDIT: poszedłem po rozum do głowy, CRi nie jest takie złe jeśli porównujemy z binami latarkowymi a nie wszystkimi dostępnymi. To, że samsung nie ma lepszych to nic nie oznacza .
No dobrze, SAMSUNG 3535...
a Cree XT-E to przegapiliście?
a Cree XT-E to przegapiliście?
Sterownik extended v3.5 HE <klik>
Instrukcje sterowników w PDF <klik>
kontakt: info(at)krypton(dot)pl
(podstawić @ i . w stosowne miejsca)
Instrukcje sterowników w PDF <klik>
kontakt: info(at)krypton(dot)pl
(podstawić @ i . w stosowne miejsca)