Widzieliście taki patent http://www.elektroland.com.pl/latarka-t ... zator.html ?
Widziałem takie cuś wczoraj na żywo i powiem, że robi ogromne wrażenie. Potężny huk, duża łuna elektryczna. Nie jednego nieźle wystraszy, a ponoć paralizator też nieźle działa
Latarka z paralizatorem
Jak widzę taki opis podobnych wynalazków to zawsze mam podejrzenia że to jakaś reklama (podejrzliwy ze mnie człowiek z natury i zawodu)
Ale wynalazek który ja widziałem, nie nadawał się ani jako latarka ani jako paralizator.
Paralizator testowany na własnym ciele, i jedynie rozjuszył "napastnika"
Latarka świeci jak breloczek.
Więc nie bardzo wiem co tu do chwalenia.
Ale wynalazek który ja widziałem, nie nadawał się ani jako latarka ani jako paralizator.
Paralizator testowany na własnym ciele, i jedynie rozjuszył "napastnika"
Latarka świeci jak breloczek.
Więc nie bardzo wiem co tu do chwalenia.
Główny spammer tego Forum
Testował ktoś tą latarkę? Mój kolega z pracy ma taka i wiem, że świeci nieźle i czas pracy tej latarki jest naprawdę długi, chyba z uwagi na to, że akumulator jest pojemny bo musi zapewnić prąd dla paralizatora. Jak za taka cenę interesuje kogoś latarka która świeci na pewno dłużej niż przeciętne latarki taktyczne na 1 aku 18650 których czas pracy wynosi ok 1 godz. to myślę, że warto kupić ale to tylko opinia laika, czekam na profesjonalna opinię.
Ostatnio zmieniony piątek 14 wrz 2012, 18:46 przez panzen1, łącznie zmieniany 1 raz.
-