Witajcie.
No i sąsiadka, która nota bene była z nami na zlocie, zażyczyła sobie latarki na rower
HELP
Zasilanie AAA lub AA, wykluczone lajonki, ma być user friendly i bez dodatkowych łajzowarkuf
Uchwyt popularny z DX-a jakowyś, czyli TEN
Teraz trza nam latarki która w to fajnie wejdzie, jednotrybowca z ładnie rozproszonym światełkiem. Myślałem, czy by nie przerobić na kolimator Romisena RC-K4 np.
TYM KOLIMATORKIEM
macie jakieś pomysły?
lampka na rower z kolimatorem
- Calineczka
- Kontakt:
- Calineczka
- Kontakt:
- Calineczka
- Kontakt:
Też miałem podobny problem i trochę inaczej rozwiązałem go
Też kobieta, też żadnych lijonków, z wielką torebką, w której nosi (jeszcze) maglite'a 2xAA i narzekająca, że jej dynamowa lampa owszem świeci, ale tylko sygnalizuje jej obecność, a czasami zdarza jej się pojechać ciemną uliczką i przydałoby się więcej światła.
Kupiłem dla niej:
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.10727
(Szykuję recenzję i nawet wczoraj porobiłem fotki, ale nie jestem z nich zadowolony )
Niestety, C3 jest za szczupła dla gumiaka, ale po owinięciu kawałkiem dodatkowej gumy jest OK. Ref nie jest polecany na rower, ale w tym wypadku spisuje się dobrze. Kiedy włączymy tą latarkę w nieoświetlonej uliczce, to mamy sporo światła po bokach i szpilkę, która świeci nam daleko W dodatku dużą elastyczność w kwestii zasilania!
Też kobieta, też żadnych lijonków, z wielką torebką, w której nosi (jeszcze) maglite'a 2xAA i narzekająca, że jej dynamowa lampa owszem świeci, ale tylko sygnalizuje jej obecność, a czasami zdarza jej się pojechać ciemną uliczką i przydałoby się więcej światła.
Kupiłem dla niej:
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.10727
(Szykuję recenzję i nawet wczoraj porobiłem fotki, ale nie jestem z nich zadowolony )
Niestety, C3 jest za szczupła dla gumiaka, ale po owinięciu kawałkiem dodatkowej gumy jest OK. Ref nie jest polecany na rower, ale w tym wypadku spisuje się dobrze. Kiedy włączymy tą latarkę w nieoświetlonej uliczce, to mamy sporo światła po bokach i szpilkę, która świeci nam daleko W dodatku dużą elastyczność w kwestii zasilania!
Dubito ergo sum!