Próbowałem zrobić roota na ICS Baltic, który się nie pojawił. Więc pomyślałem, że wgram ponownie ten rom ale najpierw zrobię wipe. No i trach. W download wchodzi ale nic nie można wgrać, wskaźnik w Odinie zatrzymuje się i koniec. A podczas uruchamiania pojawiają się dwa komputerki i napis, że nastąpił problem podczas wgrywania.
Użyj innego odina np 1.3 lub 1.85 (zaznacz re-partition i użyj ROM N7000XXLC1_N7000OXALC1_OXA 3 plikowy wgraj pita ,pamiętaj o usunięciu końcówek .md5 użyj pita, pit-brick-patched-from-Q1_20110914_16GB.pit) jedyne co mi przychodzi do łba chyba robimy mały offtop
''Robota to prymitywny sposób spędzania wolnego czasu - F.Kiepski''
Zaznacz w odin uaktualnienie bootloader'a i użyj Odin v1.83 - najbardziej stabilna. Dwa komputerki zazwyczaj informują o przerwanym połączeniu z kompem, sprawdź czy to nie przypadkiem jakiś screensaver lub wyłącz program antywirusowy na czas flaszowania.
Spróbuj wyjąć baterię na 5 minut. Na moim SGS2 pomogło (już się z nim "żegnałem"), wcześniej nie chciał nic wgrać pomimo rożnych komputerów i wersji Odin'a. Jak nie pomoże to z innego kompa po aktualizacji sterowników z Kies.
Nie Dziękuję za wszystkie rady. Niestety nie umiałem przywrócić nota do działania. Zaniosłem go do serwisu, tam też nie dali rady i wysłali go do samsunga.