Lampki rowerowe Magicshine oraz podobne "generyki"
Lampki rowerowe Magicshine oraz podobne "generyki"
Witam,
Ostatnio chińskie lampki w sposób bardzo znaczący zagościły pod naszymi strzechami.
Wydaje mi się, że brakuje rzetelnej informacji o nich w jednym miejscu (a przynajmniej na naszym forum), jak również wiele modeli jest słabo znana w naszym kraju. Chciałem więc zaproponować taki post, w którym można byłoby podzielić się internetowymi newsami, testami, zdjęciami, porównaniami, spostrzeżeniami itp.
MagicShine modele:
MJ-808
MJ-808E
MJ-838
MJ-858
MJ-856
MJ-868
MJ-870
MJ-872
MJ-880
Ostatnio chińskie lampki w sposób bardzo znaczący zagościły pod naszymi strzechami.
Wydaje mi się, że brakuje rzetelnej informacji o nich w jednym miejscu (a przynajmniej na naszym forum), jak również wiele modeli jest słabo znana w naszym kraju. Chciałem więc zaproponować taki post, w którym można byłoby podzielić się internetowymi newsami, testami, zdjęciami, porównaniami, spostrzeżeniami itp.
MagicShine modele:
MJ-808
MJ-808E
MJ-838
MJ-858
MJ-856
MJ-868
MJ-870
MJ-872
MJ-880
DNF, cennik w Magicshine zaczyna się od 20 sztuk lamp. Sprzedaży detalicznej nie prowadzą, od tego są lokalni dystrybutorzy. U nas kupujesz taniej niż w DX i w dodatku masz support i gwarancję na miejscu
Sterownik extended v3.5 HE <klik>
Instrukcje sterowników w PDF <klik>
kontakt: info(at)krypton(dot)pl
(podstawić @ i . w stosowne miejsca)
Nie robił, bo pierwsze sztuki Magic wysyłał w świat bodajże 24 grudnia
http://www.youtube.com/watch?v=Z7enM3dd01U
Jedynie coś takiego udało mi się wyszukać. Pewnie po nowym roku pojawi się jakaś recenzja
Dobrze że starają się robić nowe projekty a nie tylko kopiować istniejące za to duży plus.
Jedynie coś takiego udało mi się wyszukać. Pewnie po nowym roku pojawi się jakaś recenzja
Dobrze że starają się robić nowe projekty a nie tylko kopiować istniejące za to duży plus.
Niestety nie miałem możliwości przetestowania tego rozwiązanie ale jeśli chodzi to przyzwoicie to dobrze. Tylko zastanawiam się czy lampka się nie obraca na kierownicy podczas naciskania tych przycisków. Ale pewnie wyjdzie "w praniu".
Kto jest oficjalnym przedstawicielem na Polskę ?
edit :
http://sklep.poltronic.eu/pl/mj-868-led ... erowa.html
jedynie tutaj znalazłem jakąś ofertę.
Kto jest oficjalnym przedstawicielem na Polskę ?
edit :
http://sklep.poltronic.eu/pl/mj-868-led ... erowa.html
jedynie tutaj znalazłem jakąś ofertę.
Mocowanie jest pewne i nic nie obraca się na kierownicy.
Ofertę znalazłeś jedną, ale jest też i druga Magicshine-PL. Z tym to akurat osobiście mam pewien związek, nie ukrywam.
Coś takiego jak "oficjalny przedstawiciel na Polskę" nie istnieje.
Ale można sobie podpisać umowę z Magicshine i zostać ich dystrybutorem, legalnym i oficjalnym. Może i nawet na Polskę
Ofertę znalazłeś jedną, ale jest też i druga Magicshine-PL. Z tym to akurat osobiście mam pewien związek, nie ukrywam.
Coś takiego jak "oficjalny przedstawiciel na Polskę" nie istnieje.
Ale można sobie podpisać umowę z Magicshine i zostać ich dystrybutorem, legalnym i oficjalnym. Może i nawet na Polskę
Wydaje mi się, że jasność 2000 lm jest mocno na wyrost. Jasność jest pewnie taka jak w mj-872, ciekawe tylko jak rozkład światła wygląda.bandit pisze:http://www.youtube.com/watch?v=Z7enM3dd01U
W MJ-872 deklarowane jest 1600lm. Rzeczywisty strumień świetlny wynosi około 1250lm.
MJ-880 zapewne będzie miała realnie max 1600lm.
MJ-880 zapewne będzie miała realnie max 1600lm.