Witam, przez jednego z kolegów z naszego forum, zmuszony byłem do wykonania latarki która to ma służyć jako doświetlenie quada , mocowana na kask, zasilanie z sieci pojazdu ( 12V ) jak i czasem z trzech aku 18650 umieszczonych w koszyku mojej produkcji 3x18650. Lampka posiada 4 tryby ciągłe, driver który tam pracuje to UP-100 od Edima, zasila on trzy diody XP-G R5 połączone w szeregu. Lampka mocowana za pomocą uchwytu rowerowego ( coś jak Led Lenser które to używam ) który to jest przymocowany do kasku ( tak poinformował mnie właściciel światełka ) . Jak się sprawdzi konstrukcja , to się niebawem okaże, zamawiający ma bowiem przetestować ją w rajdzie quadów gdzie przejdzie swój test bojowy.
Pozdrawiam.
Lampka na kask
Lampka na kask
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, są tylko i wyłącznie moją własnością, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
O to, to musi już zadbać właściciel, zapewne będzie on zamocowany do kasku i może do ubrania, ja nie wnikałem jak to będzie zamocowane, fakt faktem że trzeba na to zwrócić uwagę, tu chodzi o zdrowie .
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, są tylko i wyłącznie moją własnością, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.