koszulka światełek
- Calineczka
- Kontakt:
koszulka światełek
zbliża się nasz pierwszy sabat(czytaj zlot), będziem czarować niebo naszymi światełkami...
No ale trzeba nam jakichs uniformów...na dzień dzisiejszy propozycje:
Dex-ter;
1:
2:
3:
Moorek
4
No ale trzeba nam jakichs uniformów...na dzień dzisiejszy propozycje:
Dex-ter;
1:
2:
3:
Moorek
4
Ostatnio zmieniony poniedziałek 16 cze 2008, 14:57 przez Calineczka, łącznie zmieniany 4 razy.
Calineczka - zapomniałeś dodać, że zwycięską koszulkę można zmodyfikować . Tzn. np. jeżeli wygra numer 1 lub 2, no na piersi może zostać sam napis, bez latarki za nim .
Teraz to się uśmiałem ...pawelsz pisze:5
Ostatnio zmieniony wtorek 10 cze 2008, 23:48 przez Dex-ter, łącznie zmieniany 2 razy.
- Calineczka
- Kontakt:
Witam.
Wlasnie jestem po wstepnej rozmowie z gosciem od koszulek.
Projekt bedzie tyci tyci inny, gdyz wykonuja tylko biale nadruki, a ze napis wchodzi na logo i sa czarne obrysy, wiec w tym miejscu bedzie wyciete poprostu, ale nie wplynie to na jakosc nadruku.
Dwustronny nadruk, ktory jest w projekcie + koszulka czarna o gramaturze 185g/m2 bedzie Nas kosztowac 28zl/szt:)
Wieczorem mam dostac odp mailem z przerobionym projektem od tego Pana zajmujacego sie nadrukami.
Pozdrawiam
DNF
Wlasnie jestem po wstepnej rozmowie z gosciem od koszulek.
Projekt bedzie tyci tyci inny, gdyz wykonuja tylko biale nadruki, a ze napis wchodzi na logo i sa czarne obrysy, wiec w tym miejscu bedzie wyciete poprostu, ale nie wplynie to na jakosc nadruku.
Dwustronny nadruk, ktory jest w projekcie + koszulka czarna o gramaturze 185g/m2 bedzie Nas kosztowac 28zl/szt:)
Wieczorem mam dostac odp mailem z przerobionym projektem od tego Pana zajmujacego sie nadrukami.
Pozdrawiam
DNF
- Calineczka
- Kontakt: