Hej, lampki będą ale nie wszystkie na raz ( kurcze a w sumie to czemu nie
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
), powiem Wam tak, machnąłem dziś 9 kilometrów, to nie to co kiedyś, rower jedzie nie mal sam, nie przypuszczałem że tyle frajdy będę miał z niego. Na razie nie mam z kim w sumie jeździć mimo że mam pod nosem ( 200-300m las ), rower idealnie spisuje się na leśnych dróżkach , ma szerokie opony co jest tu bardzo przydatne, podobno nie bardzo na asfalt ( to fakt bo są większe opory niż na cienkich oponach) mimo to i tak jedzie się doskonale. Poprawię sobie troszkę kondycję no i teraz będę budował jeszcze lepsze lampki na rower bo wreszcie sam na sobie to przetestuję i więcej zrozumie o co tu chodzi.
Latarka z tematu bardzo mi pasuje, mała, zgrabna i pomieści aku o pojemności większej niż 18650. Mam zamiar wygrawerować sobie tą lampkę co by wyglądała że jest od kompletu ( jak walnę CUBE itd to się będą niektórzy dziwili skąd mam taka lampę
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
.
Boczne doświetlacze to fajny pomysł bo lubię widzieć wszystko w około, mam taką możliwość więc nie mam problemu by takie lampki sobie zrobić, w sumie to nie widziałem jeszcze takiego rozwiązania u innych ( choć nie przyglądałem się zbytnio więc może ktoś już tak kombinował ). Czuje że troszkę mnie to wciągnie a przy okazji wreszcie wyrwę się warsztatu i troszkę pooddycham świeżym powietrzem.
Pozdrawiam serdecznie.
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, są tylko i wyłącznie moją własnością, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.