Tylna lampka z laserami.
Tylna lampka z laserami.
Na naszym ulubionym DX pojawiła się tylna lampka z laserami, które chyba służą do określenia obrysu roweru + 5 zwykłych czerwonych LED.
53$ za sztukę zasilanie wbudowany LiIon 14500 + ładowarka standard EU.
53$ za sztukę zasilanie wbudowany LiIon 14500 + ładowarka standard EU.
Pozdrawiam,
Michał
Michał
Dziwne ustrojstwo. Taki nieporęczny bajer/gadżet, a poza tym dość drogi. Bazując na fotkach z forum DX, działanie produktu nie jest oszałamiające. Zdecydowanie wolę bazować na klasycznej metodzie czyli odblaskowe opaski zamocowane w okolicach kostek + odblaski na butach SPD i plecaku (lub kurtce). Opaski są widoczne z dużej odległości w każdych warunkach, a ich ruch wskazuje na zbliżanie się do roweru. Do tego klasyczna lampka diodowa o odpowiedniej mocy (nie za mocna) i jest ok.
Poza tym, bałbym się zamontować takie "cuś" w rowerze terenowym. Co chwile bym sprawdzał czy dzynks za blisko 150 zł nie odpadł przy ostatnim uskoku/hopce
Poza tym, bałbym się zamontować takie "cuś" w rowerze terenowym. Co chwile bym sprawdzał czy dzynks za blisko 150 zł nie odpadł przy ostatnim uskoku/hopce
Co do tylnych lampek to już miałem różne eksperymenty, ale przystałem na tej Kupiona za jakieś 150 NOK czyli na PLNy około 70 zł. na dwie baterie AAA oczywiście tylko i wyłącznie Eneloop'y używam Środkowa dioda podobno ma 1W mocy no i błyska także nieźle Co do zgubienia jej to ciężko by było się jej pozbyć
To nie Edison rozświetlił mrok Zrobił to dopiero MIDI
Tu trochę taniej.Paweł1983 pisze:Co do tylnych lampek to już miałem różne eksperymenty, ale przystałem na tej Obrazek Kupiona za jakieś 150 NOK czyli na PLNy około 70 zł. na dwie baterie AAA oczywiście tylko i wyłącznie Eneloop'y używam Środkowa dioda podobno ma 1W mocy no i błyska także nieźle Co do zgubienia jej to ciężko by było się jej pozbyć
-
http://www.kross.pl/pl/oswietlenie/lampa-tyl-jy-00605wkrzywy_bajbus pisze:możesz jeszcze raz podać linka bo nie wchodzi do Grześ
Ja zakupiłem Mactronic Walle za 38 na alledrogo (2 x 0,5W). Samochody mijają mnie w bezpiecznej odległości nawet w ciagu dnia . Lasery zbędne...
clorox