Projekt muchomorek
Projekt muchomorek
Witajcie, do rozpoczęcia prac nad tym projektem zbierałem sie 2 miesiace zamawiając refy,sterownik i na koniec diodę.
Jako pierwsze założenie obrałem sobie test reflektorów które posiadam, to założenie zostało wykonane w 100%. Okazuje się, że ref od thrunite catapult SMO skupia diodę XM-L niemal jak thowery z XR-E, skupienie naprawdę równe bez artefaktów i smug jedynie bardzo delikatne przejście z spota do reszty obszaru oświetlanego.
Kolejne zalozenie , test parametrów sterownika SKU 57779 nie zostało zrealizowane gdyż mam do tego za słaby sprzęt.
Nie wiem co dalej zrobię z podzespołami, najprawdopodobnie powstanie z tego jakaś latarka , jedno jest pewne refów od catapulta jeszcze kilka zamówie aby mi ich nie zabrakło na przyszłość bo jest to wybitna baza wśród refów.
Na koniec jedno śmieszne zdjęcie.
Jako pierwsze założenie obrałem sobie test reflektorów które posiadam, to założenie zostało wykonane w 100%. Okazuje się, że ref od thrunite catapult SMO skupia diodę XM-L niemal jak thowery z XR-E, skupienie naprawdę równe bez artefaktów i smug jedynie bardzo delikatne przejście z spota do reszty obszaru oświetlanego.
Kolejne zalozenie , test parametrów sterownika SKU 57779 nie zostało zrealizowane gdyż mam do tego za słaby sprzęt.
Nie wiem co dalej zrobię z podzespołami, najprawdopodobnie powstanie z tego jakaś latarka , jedno jest pewne refów od catapulta jeszcze kilka zamówie aby mi ich nie zabrakło na przyszłość bo jest to wybitna baza wśród refów.
Na koniec jedno śmieszne zdjęcie.
- Załączniki
-
- projekt muchomorek.jpg (57.57 KiB) Przejrzano 703 razy
- Calineczka
- Kontakt:
oskar, to forum powstało z myślą o dzieleniu się wiedzą, nieładnie
Ostatnio zmieniony niedziela 15 maja 2011, 17:28 przez Calineczka, łącznie zmieniany 1 raz.
- Calineczka
- Kontakt:
Również bardzo dziękuje.
Chociaż cena w jet-polu powala na kolana .
Chociaż cena w jet-polu powala na kolana .
Ostatnio zmieniony niedziela 15 maja 2011, 19:01 przez Darek, łącznie zmieniany 1 raz.
Pyra pisze:Witam
Też zakupiłem ten sterownik, ale pierwsze oględziny mnie do niego zraziły. Przy odrobinie czasu, porobię testy i pomiary.
Pozdrawiam
Racja Pyra,
jak do mnie ten sterownik dotarł to sie przestraszyłem niedość, że brzydki, luty brzydkie, krótkie kabelki, to na dodatek podzespoły zadymione jak by był używany ale nie widać było śladów użytkowania no i tak ciasno jest zlutowana góra z dołem ze ja nie wiem jakim cudem tam nie dochodzi do jakiegoś zwarcia, jednak działa w miarę przyzwoicie tylko że ciekawi mnie prąd jaki daje w Max.
P.S. Możliwe, że jeszcze dostane takie refy ale to nie w najbliższym czasie, jeśli będe mieć nadmiar to moge się podzielić, jeśli cena się nie zmieni to refy SMO będą w naszym sklepiku po 80zł już z wysyłką, na chwilę obecną jednak wyczerpałem możliwości zamawiania refów SMO.
pio-w4u, zdaje sie że tu mają obie wersje
http://www.lightjunction.com/ThruNite-f ... ector.html
http://www.lightjunction.com/ThruNite-f ... ector.html
Pozdrawiam
- Prometeusz